Mozes na rati, treba da prasas kaj niv kako.... sto.Ќе пробам да земам нешто од Gree! Јас сакам да ја земам Gree Amber GWH09YD-S6DBA2A Која е препорачана за површина до 30 м2 ама многу скапо ми дојде, скоро 50.000ден. Ќе пробам да се снајдам на рати некако да ја земам ама мислам дека не може на рати да зимаш клима од овие дилерите на Gree клими во македонија, пример: Greestore,итн.. Мислам дека мора директно да платиш целата сена. Така да можно е да не ја земам амбер оти многу скапа ми дојде!
Автоматски споено мислење:
Neznam, treba da se prasa.Ako ne e tajna kolku pari e takva tacna za pod nadvoresnata edinica za klima 3,5 kw ? cisto informativno prasuvam
Автоматски споено мислење:
Nadvoresnite temperaturi se visoki se uste.Како нов корисник на Gree Gtech и воопшто почетник во користење на клима пред се за греење можам да кажам дека и јас истото го забележав во овај период кога и поинтезивно ја користам за греење ( по неколку саати сеуште не е оставена 24/7).
Климата кога ќе постигни зададена темп се гаси и не работи за да потоа пак се вклучи и пак почнува да дува.
Поискусните членови а и корисници баш на овој модел нека споделат мислење дали е ова ок ситуација или едноставно толку е капацитетот на Gree
Dali baras na I feel, vnimavaj da ne svrteno dalecinskoto na druga strana, ne nakaj klimata... togas ke raboti postojano bez kontrola.
Inaku, klimata e top.
Последно уредено: