Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е важно колку прегледи имаш на видеово важно е колку гледачи поверувале во него.Клима купена за грење се докажува на -7 или пониски температури, поготово па ако е купена за цена > од 60к сватете го тоа, џаба манипулирате со модулации на +32Ц
Затоа Амбер Нордик има 2330 прегледи а манипулантиве што мерат греење на +32 имаат едвај 50 прегледи
Амбер Нордик со 7kw на -7 е врв клима за цената
![]()
Bravo,prvin mislev deka e lazno ne go pregledav videoto ubavo i ne go procitav pa pomisliv deka ladis mesto grejs,pa posle mi stana jasno.Ветив подолго видевце со ниска модулација при греење па еве од вчера, ja зачекав после пладне да спушти на најниско некои 90-сетина вати и така тераше саатипол некаде....
![]()
Mitsu LN35 heating (keeping warm) with low power consumption @ 90-100w modulation
https://ibb.co/42Q7Bkn - Power consumption graph for the recording period. Low power consumption while keeping my whole apartment (65m2) warm, after noon the...www.youtube.com
Еве и 24часовен график од потрошната измерена на Broadlink SP3S мерачот.
Денес го извадов ова па потрошувачката за периодот од видеото со ниска модулација погоре е при крајот затоа што видеото е од вчера.
![]()
Еве го и само тој дел, саатипол некаде тераше со толку ниска модулација.
Прегледај го приврзокот 272308
Може јалнаш да сум
А зошто Македонец кој снимил видео во Македонија објаснувањето за видеото го пишува на англиски@Androit ако евентуално си збунет (евентуално) отвори го пак видевцето се потрудив таму убаво да објаснам. Ако не капираш енглески користи гугл транслате.
А зошто Македонец кој снимил видео во Македонија објаснувањето за видеото го пишува на англиски
а не на Македонски.Па акој некој англичанец не разбира Македонски да го упатиш на гоогле транслате?
Клима купена за грење се докажува на -7 или пониски температури, поготово па ако е купена за цена > од 60к сватете го тоа, џаба манипулирате со модулации на +32Ц
Затоа Амбер Нордик има 2330 прегледи а манипулантиве што мерат греење на +32 имаат едвај 50 прегледи
Амбер Нордик со 7kw на -7 е врв клима за цената
![]()
За споредба модулација што кај Митсубиши треба да се плати 100к што на +15 трошела 180w...со 5800 прегледи видеово за клима од 35к ви ја руши и цената и модулацијата со исто 175w мерено на +5 надворешна.
![]()
Imas nekoj problem so mene?@Androit ако евентуално си збунет (евентуално) отвори го пак видевцето се потрудив таму убаво да објаснам. Ако не капираш енглески користи гугл транслате.
Може јалнаш да сум, може да го немаат преварено.... може и @Androit му е алтер его тука на форумов како што му е @GT1
@Strelec само на -7 се грееш со Амберот? Дека ја криеш инаку, ни мерачиња ни видевца овај период те нема, се тоа од -7 го верглаш?
Автоматски споено мислење:
Хаха цела минута и триесет секунди бреј.... вака со текст го пишам подолго да изгледа![]()
точно е дека немам тундра амаVo čie ime zboriš za Tundrata? Vo potpisot tvoj nema Tundra! Ako e na auto toa e isto kako da e vo prva brzina, počnuva jako i odma odi vo tivok režim. Neka stavi najgolem izduv i togaš neka vidi......
Porano inverter klimite LG nemaa 10 godini bezuslovna garancija na kompresorot sega imaat no pred 7 godini nemaaНе секоја LG е добра. Ние имавме лошо искуство со инвертер купен пред отприлика 6-7 години. Купен 550€ отприлика. Се расипа електрониката брзо после измината гаранција, купивме нов модул за 250€ , и со тој поработи уште пола година и престана. Ја фрливме.