Sigurno pravele update, objavata ja ima na Greestore FacebookNeznam Druze i jas primetiv koga ke stisnes na linkot ne ja otvara objavata neznam zosto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno pravele update, objavata ja ima na Greestore FacebookNeznam Druze i jas primetiv koga ke stisnes na linkot ne ja otvara objavata neznam zosto.
До рутерот е. На оној што го даваат од А1 ми се губеше на 24часа. Купив друг рутер и логиран е цело време.Овај мерачот SP3S ви работи без проблеми?
Кај мене на приближно на 3 дена ја губи мрежата и мора да го рестартирам( да го отштекам ) за да проработи пак. Ме интересира дали ваков случај се јавува кај некој друг или мене нов ми цркнал нешто![]()

Кај нас 5 ипол месеци е над нулата, а две недели е под нулата. Грубо, ако е поладна зима.Бујрум годинашен флаер што зачекав на Финскиот форум.... цените на Мицу не се многу многу различни во однос на кај нас.
И ценава на Грее моделиве во Финска не е за подрек.
![]()
Убави резултати, убава потрошувачка богами и на двата уреда. Претпоставувам во одлично изолирани простори.
Ги гледав цените на овој флаер
Митсу 9-ка Нордик 1800€ !! 6,3 кв
Грее 9-ка Нордик 1400€ !! 5,4 кв
Дали моето размислување би било точно и корисно за избор на нови клими.
Нордик моделите се изработени поквалитетно и би работеле во наши работни услови со 30-75 % од снагата во 95% од работниот век, а со тоа и подолговечни би биле.
Овие Нордик модели конструирани се за поширог опсег на надворешни температури. Во енергетската налепница има "SCOP " за трите температурни зони. Значи и во најладното ќе создаваат топлина.
ЖРТВА на овие предности е "економичната " потрошувачка за време на деновите со надворешна температури над нулата.
е
Еве еден дијаграм поставен од член од друг форум на тема за Т.П. - клими. Погледајте го повнимателно !!
Прегледај го приврзокот 270788
Кај нас 5 ипол месеци е над нулата, а две недели е под нулата. Грубо, ако е поладна зима.
Super infoБујрум годинашен флаер што зачекав на Финскиот форум.... цените на Мицу не се многу многу различни во однос на кај нас.
И ценава на Грее моделиве во Финска не е за подрек.
![]()
Убави резултати, убава потрошувачка богами и на двата уреда. Претпоставувам во одлично изолирани простори.
Ги гледав цените на овој флаер
Митсу 9-ка Нордик 1800€ !! 6,3 кв
Грее 9-ка Нордик 1400€ !! 5,4 кв
Дали моето размислување би било точно и корисно за избор на нови клими.
Нордик моделите се изработени поквалитетно и би работеле во наши работни услови со 30-75 % од снагата во 95% од работниот век, а со тоа и подолговечни би биле.
Овие Нордик модели конструирани се за поширог опсег на надворешни температури. Во енергетската налепница има "SCOP " за трите температурни зони. Значи и во најладното ќе создаваат топлина.
ЖРТВА на овие предности е "економичната " потрошувачка за време на деновите со надворешна температури над нулата.
Еве еден дијаграм поставен од член од друг форум на тема за Т.П. - клими. Погледајте го повнимателно !!
Прегледај го приврзокот 270788

Super info
Највеќе штеди 25ц цело време. Или 26 или 24 колку и да е ама да е тука некаде поставена.Zdravo,
Letoto zemav za moite gree gtech 12 ama ladno e vo sobata pa nekolku pati samo se pusti.
E sega zaladi vremeto i pocnaa da ja pustaat na toplo.
Se nemame greeno na klima pa me interesira kako e najidealno i najekonomicno da raboti?
Dali 25 preku den i 20 navecer, celo vreme? Bidejki sega ja pustaat samo uste po potreba, po pola saat.
Se raboti za 35 kvadrati, izolirani se od site 3 strani. I kolku od prilika bi trebalo da skokne cenata na struja? Bez da navlezete vo tepacka za koja poveke stedi.![]()
Od oko, ako raboti 24/7, vo normalni uslovi, normalna zima, normalna izolacija
24/5 denski 20/21° navecer (ako ja menuvas pocesto T +/- povejke ke potrosi) 24/7 so ne taka minus jaka zima do 2000mkd. maxZdravo,
Letoto zemav za moite gree gtech 12 ama ladno e vo sobata pa nekolku pati samo se pusti.
E sega zaladi vremeto i pocnaa da ja pustaat na toplo.
Se nemame greeno na klima pa me interesira kako e najidealno i najekonomicno da raboti?
Dali 25 preku den i 20 navecer, celo vreme? Bidejki sega ja pustaat samo uste po potreba, po pola saat.
Se raboti za 35 kvadrati, izolirani se od site 3 strani. I kolku od prilika bi trebalo da skokne cenata na struja? Bez da navlezete vo tepacka za koja poveke stedi.
Od oko, ako raboti 24/7, vo normalni uslovi, normalna zima, normalna izolacija
Cekaj malce*na ruterot/modem od A1 imas staveno +ruter ?kako vtor ruter i sp3s tie na nego konektiran..??dobro razbrav...??До рутерот е. На оној што го даваат од А1 ми се губеше на 24часа. Купив друг рутер и логиран е цело време.
Или прошнурај во поставките на рутерот.
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Cekaj malce*na ruterot/modem od A1 imas staveno +ruter ?kako vtor ruter i sp3s tie na nego konektiran..??dobro razbrav...??
Mnogu blagodarnost do PticaSelica, macci i Kosta Senior za oddelenoto vreme. Da prasam dali garancijata ke vazi aka vaka gi otvoram za cistenje?