D
Deleted member 12196
Гостин
Фрли ја дипломата брат. Или научи се да бидеш подоследен кога нешто пишуваш. Пред две години мораше да се вакумира (и твојата не била вакумирана), сега не мора? Компресорот го втечнува воздухот (тоа сега вешто го прескокна)? Ајде, преиспитај се малку. Вака или онака?Ništo ne treba da napraviš osven da pročitaš što pišuva čovekot na hrvatskiot forum, a posle ako i toj ne te uveri ......
Podobro tie da ne tropaš ponatamu, kompresorot pumpa gasovi, a ne tečnosti. Za pumpanje tečnosti služi ured tkn. PUMPA. Kompresorot go vtečnuva gasot vo izmenuvačot, a ne po tvoeto svaćanje vo kompresoniot prostor . Gleaš li kolku si bos za tehnika? Taman rabota da dojde tečnost vo kompresorot. Mrsko ti e da otvoriš gugl i pobaraš voden udar kaj kompresor.
Ti mojata diploma da ja ostaviš na mir, dobiena e vo vreme na vistinski kriteriumi i pred renomirani profesori, a ti zastani i ne se brukaj ponatamu.
Inače mojata klima ne e vakumirana će si raboti taa si ima zaštita od monteri buzdovani, ednostavno ne sakav da kači vakumpumpa polna so voda.....
Ete ako teraš ponatamu će počnat da ti se smeat luđevo, ti si znaeš.
Гледам, воопшто не ти се допаѓа ако некој има поинакво мислење. Ти што ќе напишеш, само тоа е исправно. А толку нелогичности имаш напишано. Така е кога учиш од Гугл, на едно место пишува едно, на друго место сосема друго, а ти постираш што ќе прочиташ. Забораваш дека пред година-две си прочитал и постирал нешто што сега го негираш.
Јас немам диплома за машински инжинер, па нека ми се смеат луѓето. Ама ти СО ДИПЛОМА, зошто дозволуваш да ти се смеат? Зошто се брукаш? Имаш познавање, да, ама кога ќе треснеш некоја глупост твоето знаење паѓа во втор план. Најлошо е што не прифаќаш дека си погрешил.