Corvus
Latrodectus
Предложете некое филмче со добра вожња.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предложете некое филмче со добра вожња.
МРАЗАМ кога даваат божиќни филмови среде лето...![]()
најпознатото Hit Me
Кој се „истакна“ со ова? Некоја од нашиве телевизии?
Cinemax 2 со Planes, Trains and Automobiles... нашиве не ни даваат филмови веќе![]()
Ajde majkata ... Od mdeni bilo so argumenti od drugivee nee..breee ,vie samite znaete ama.ne sakate pa nemate sajki vo glavata da,znaete deka ventilatorot kamerata ne moze vrtezi da meri pa se pravite na triipol ,ne vrti veter ja vrti bla/bla ,i posle pa trebalo cel den da snimame kolku bilo potrosna pa toa sega film ke snimame 24h,nemam sto da pravam.ke snimam 30min,da mu se ukazi na nekoj deka nese samo tosiba/mitsubusi so 100w modulacija*Epa placete ...kolku sakate neka zatopli ke vi puatam snimki uste pojke ke placite...Вие двајца можете да си се смешкате колку сакате..... на it.mk форумот @mdeni дискутира ко човек и со аргументи а не како тука што се повеќето од дискусиите.
Ко че прикачите доказ за приближнова ваква модулација, јавете ми....
Споделете целодневна потрошна ако сте мажиња....не само сликче од WattMeter-от пред одење во standby на климите да ми ставате и да опињате ко прле пред магаре...
Затоа што не е само комедија и другите делови во филмот се многу подобри и поважни.Mnogu mnogu prosek komedija.
Drugite delovi vo filmot se pod prosek.Затоа што не е само комедија и другите делови во филмот се многу подобри и поважни.
Тоа е твое мислење и јас не го почитувам. А не го почитува и поголем дел од светот затоа што просечна оценка на ИМДБ, ЛБ, РТ е 8/10. inb4 популарноста на Кардашијан муабет.Drugite delovi vo filmot se pod prosek.
Тебе во суштина те критикува и цела фела што го изгласала филмов за супер филм. Може и тие да се фанови на Зевзекманија.Stvarno mnogu mi znaci kritikata od aviden fan na zevzekmanija.
Pozdrav do felata.Тебе во суштина те критикува и цела фела што го изгласала филмов за супер филм.