Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cestito klima Dolgo i Ekonomicno da ja koristisSekoja cest za Daikin, ICS grup i monterskata ekipa , toplo gi preporacuvam na site, nema da imaat nikakvi problemi so invertorot, nema lazni karakteristiki, dobivaat ispravna dokumentacija i sto e najvazno proagjaat bez problem koga se raboti za subvenciite.
Прегледај го приврзокот 260765Прегледај го приврзокот 260766Прегледај го приврзокот 260765Прегледај го приврзокот 260766
Cestito klima Dolgo i Ekonomicno da ja koristis
Inaku so koja firma si imal problem okolu subvenciite za inverter klimi vcera objavi inverter afera koja e taa firma ?
[/QUOTEНајекономично греење (затоплување)
Ovi Hyundai inverter klimi gi proizveduva Midea solidni se za cenata Tebe za kolkav prostor ti treba klimata dali stan ili kuka i dali imas izolacija ? Zavisi kakvo mu e dalinskoto.forum.kajgana.com
CE IMA NA VESTIse raboti za povece slucaevi ne e samo mojot.
![]()
HISENSE TQ35XE0EG-TQ35XE0EW по супер цена од 32.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 2 годиниklimi.mk
g10 ? Јас како што знам само наубавите клими на светот имаа g10 technology од каде сеа Hisence
Toa mirisa vo prvite 2min zasto na ladenje odma pocnuva da duva klimata stom se ulkuci..iako kompresorot ne e ukljucen, koga ke ukluci kompresorot mirizbata prestanuva.@Strelec da te prasam druze klimava TST koga ja uklucuvam prvite 2min zamirisuva kako na vlaga ( turbinata e zaprljana malku od koristenje ) dali funkcijata XFAN ke pomogne da ne mirisa na vlaga od turbinata.
Jonizatorot e nonstop vklucen.
X Fan za sto sluzi taa funkcija ?Toa mirisa vo prvite 2min zasto na ladenje odma pocnuva da duva klimata stom se ulkuci..iako kompresorot ne e ukljucen, koga ke ukluci kompresorot mirizbata prestanuva.
Taka e kaj site klimi.
Kako i da e na 2-3 godini vo kadata ke se natalozi muvla i na ventilatorot, i na 2-3 godini resenie za toa e vodeno perenje na klimata izmenuvac+Ventilatorot. Toa cini okolu 1500 do 2000den.
Незнам не се разбирам баш во климиве од сликиве ако може да заклучите.Stavi Sliki od HAIER 5.5kw da vidime kako ja montirale Klimi Mk
Stavija li 3 metri bakarni cevki ( minimum ) ?
Vnatresnata edinica odalecena li e 10 do 15 cm za dobar protok na vozduh ?
Gi bandaziraa li cevkite so bela bandaz traka ?
Suzumito 16ka na r32 ti e mnogu poslabo od Fh35ve.Montirana tosiba suzumi 16,deckite odlicno si ja zavrsija rabotata.Idese demontaza na mits i montaza vo druga prostorija so istite cefki i drzaci,vakumirana i pustena vo upotreba,tosibata montirana na mestoto od mits,cefki pusteni 3m i vakumirana.Pusteni na ladenje osetno tosibata poladno duva i pobrzo ja ladi prostorijata sto bi trebalo da e i normalno posto e pojaka.Ce ostavime da pokaze vremeto kako ce se ponasa tosibata pa ce spodelime iskustvo.
Vaka po slikite dobro e montirana cevkite se bandazirani so bela bandaz traka ima 3 metri bakarni cevki i pozadi nadvoresnata edinica bakarnite cevki se svrteni vo krug sto e dobro za namaluvanje na bucavata na nadvoresna edinica.Незнам не се разбирам баш во климиве од сликиве ако може да заклучите.
X Fan se koristi samo vo mod Cooling i treba da e aktivirana i ako e sktivirana stoi vo memorijata na klimata.X Fan za sto sluzi taa funkcija ?
Za da go isusi vnatre izmenuvacot(ti i da ja isklucis klimata ke duva vnatre uste 2/3min) a koga e suv nema da fajka muvla,ili ke tera podolgo vreme pred dase nafati muvla i gabicki/X Fan za sto sluzi taa funkcija ?
Јас го користам х-фан на u-crown и дува уште некое време од ко ќе се исклучи. Сега засега нема миризба никаква, ама ова му е прво лето.X Fan za sto sluzi taa funkcija ?