Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci za greenje parapetna bi bila podobra poradi niskata postavenost..
Dokolku imas prostor sekogas za greenje e podobro parapetna/konzolna inverter klima
Eve nekolku modeli

Znaci za greenje parapetna bi bila podobra poradi niskata postavenost..
Da ama dokolku prostotot toa go dozvoluva.
Za spalna e podobro resenie parapetna od zidna, ama ako spalnata e so mnogu mala kvadratura primer 10m2 podobro zidna ili nekoj od vgradlivite-kanalska ili kasetna.
Parapetnata usis ima stranicno a odnapred e izduvot. I vo mala soba mnogu verojatno e da se zagusi usisot so namestaj ili zid od stranite, a i izduvot.

Последно уредено:
105455687_4232630193475806_3304464418868210984_n.jpg

Dali gi biva ovie ili predlozete alternativa?
Ke se gree soba so kujna vkupno 30 kvadrati, kukja prvi sprat ne ja fakja sonce i lepi od stranata so drugi kukji, ima izolacija

Moze li da se pokrie so 600eu plus sitno ili mora da se ide dosta nagore za da e taman?
Првата ја имам и не сум баш задоволен од неа. За втората не знам. 30 квадрати ќе загрева без проблем.

Безмалку 700€ е самиот уред, со монтажа ќе биде 700-800€.

Првата ја имам и не сум баш задоволен од неа. За втората не знам. 30 квадрати ќе загрева без проблем.

Безмалку 700€ е самиот уред, со монтажа ќе биде 700-800€.
Batali go mislenje vo na covekov, klimata e unikalna. Ama mislam deka nema veke od toj model.
Ako ima, zemi si G-Tech
Non stop se zali, neznae zosto, mu ponudija da mu Ja kupat, ne Ja prodava.... hahahah.... Zatoa sto necini

636089305438892833-XXX-HEAT-PACINO-DENIRO-JY-5036-71833825-1-.JPG

al-pacino-robert-de-niro-gq-men-of-the-year-03-16x9.jpg

So many adventures couldnt happen today. So many songs we forgot to play. So many dreams are swinging out of the blue. We let them come true.

Животот е магичен,младоста се на купче:love:

Zdravo,

Kako prvo fala za odgovorite na site. E sega ni mitsubushi sto bese prva ideja,nit toshiba ni gree, na kraj se odluciv za daikin 5kw so R32ka freon. Mi ja davaat od 68k za 61k(uspeav dobar popust za pazaram) se nadevam ja izberav dobrata opcija, naredna nedela ke ja postavime
Прегледај го приврзокот 256843
So zdravje da se koristi ,vakva koristi moj komsija za dukan 30m2 i si vrsi odlicna rabota zadovolen e.Samo po forumov mislam deka e spomnato da se obrni vnimanie na oznakite ,da zemis sto plakas.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ke se gree soba so kujna vkupno 30 kvadrati, kukja prvi sprat ne ja fakja sonce i lepi od stranata so drugi kukji, ima izolacija

Moze li da se pokrie so 600eu plus sitno ili mora da se ide dosta nagore za da e taman?
Moj sovet ovaa inverter klima da ja zemes odlicna e i so namalena Cena

Batali go mislenje vo na covekov, klimata e unikalna. Ama mislam deka nema veke od toj model.
Ako ima, zemi si G-Tech
Non stop se zali, neznae zosto, mu ponudija da mu Ja kupat, ne Ja prodava.... hahahah.... Zatoa sto necini

Moj sovet ovaa inverter klima da ja zemes odlicna e i so namalena Cena

Ke vidam dali ja imaat. Fala ti.

Dali nekoja od ovie e podobra vo 30 40k cenite vo sporedba so prethodnite?

Screenshot_20200627_133432_com.facebook.katana.jpg

Ovaa ti e TOP, 3.5ka so dvoreden izmenuvac nema da najdes ni u Mitsubishi nit vo Toshiba ni Daikin....ne pa za ovaa cena.
Zatoa e A+++ na ladenje... i A++ na grenje SCOP 4.6
GTech_EL_500x500.jpg

zimaj dur ja ima za taa cena

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom