Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
35m2 sho? Podetalno malku da kazis, izolacii, mizolacii dali imash?
Сакам да топлам 35м2 во куќа, до мене се грее над мене исто така се грее. Дограма дрвена, кој не гледам проблем до сега (не е како пвц). До сега се грееше во просторот со термо печка 6kw., затоплува но саатот трча :). Размислував за печка на пелети или клима. Решив да биди клима, амбер -30 3.5kw (49 990ден) беше како една од опциите, бидејќи ја видов кај другар и е задоволен. Прифаќам да ми бидат кажани и други модели на клими со други перформанси (подобри) :)

Сакам да топлам 35м2 во куќа, до мене се грее над мене исто така се грее. Дограма дрвена, кој не гледам проблем до сега (не е како пвц). До сега се грееше во просторот со термо печка 6kw., затоплува но саатот трча :). Размислував за печка на пелети или клима. Решив да биди клима, амбер -30 3.5kw (49 990ден) беше како една од опциите, бидејќи ја видов кај другар и е задоволен. Прифаќам да ми бидат кажани и други модели на клими со други перформанси (подобри) :)
И јас наредната недела монтирам Амбер за 37м2 неизолиран простор со пвц дограма

Прифаќам да ми бидат кажани и други модели на клими со други перформанси (подобри) :)
Ако прифаќаш тогаш врати се една страна наназад и ќе видиш еден дечко има објавено табела со клими кои трчаат кругови околу Amber.

Na prehodnata strana ne e Amber Nordic, zatoa ne slusaj montercinja.
Imas prijatel zadovolen od Amber Nordic i teraj.

Ако прифаќаш тогаш врати се една страна наназад и ќе видиш еден дечко има објавено табела со клими кои трчаат кругови околу Amber.
Ajde be FX,kazi koe e toa....?klimice sto trca okolu amber nordik.???napisi koe e.???

Мидеата изненадува. И со цена и со перформанси.

За разлика од некои..

Што изненадува Мидеата? Не можам да се снајдам во бројките. Тундрата за парите мислам дека е добар избор. Исто и Ломо ЛЦ.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Тундрата убаво се гледа зошто има толку задоволни купувачи. И по моќност и по цоп е одлична.

Тундрата убаво се гледа зошто има толку задоволни купувачи. И по моќност и по цоп е одлична.
Сега нема изговор да прават грешки.
Eurovent, 30 минути време и се доаѓа до правилен избор.
Единствено цената може да одлучи.

Последно уредено:
Сега треба да видиме каде може да се најде 09 12 и 18ка тундра најефтино.

Back
На врв Bottom