- Член од
- 10 декември 2018
- Мислења
- 390
- Поени од реакции
- 664
Не сум јас админ таму ниту пак можам да им наредам такво нешто. А што е работава што ми се закануваш?i ako jadam ban na IT ovdd
ke go jadete ban ovde komplet so Mdeni.
Не сум јас админ таму ниту пак можам да им наредам такво нешто. А што е работава што ми се закануваш?i ako jadam ban na IT ovdd
ke go jadete ban ovde komplet so Mdeni.
So klimata sakam da toplam 35m2. Drugarot topli 40m2.Убаво е да кажиш тој другарот твој во колкава просторија ја има ставено, куќа, стан и разноразни други детаљи.Ако нему не му модулирала, незначи и тебе дека нема да ти модулира. Кај сакаш да ја ставаш климата?
Prejaka e klimata za 35-40m2 okolu 45+/- ako sakas da raboti podobro i bez on-off.So klimata sakam da toplam 35m2. Drugarot topli 40m2.
Не е лошо да ја споделиш табелата во Excel формат.Еве уште еден апдејт на табелата, се надевам дека ги има сега сите клими (3,5кв) достапни во МК со Еуровент до 53000 денари
35m2 sho? Podetalno malku da kazis, izolacii, mizolacii dali imash?So klimata sakam da toplam 35m2. Drugarot topli 40m2.
Би било добро да разбереш што пишувам ..бараш од мене да одговорам на стрелец колку сум ја платил апликацијата на веќе одговорен пост.. сега во Хрватска сум бил по набавна.. скапи клими..Еве и на тебе лично ќе ти одговорам. Апликацијата е без пари како и за секоја клима, рутерот се купува кој го продаваат за околу 3500ден. но јас го купив за 1750 ден. односно два за 3500 ден..значи 1750 ден е набавна цена во МК..додека во Хрватска истиот рутер изнесува околу 30€ малопродажна цена..што значи или имаме поголема царина пошто не сме во ЕУ затоа што Даикин климите се европски производ со јапонска рецептура, или пак се заработува и од тие 1750ден.Jas sum prezadovolen od Klimava a ti tuka tutri razdavas toa si e tvoe pravo jas ne stitam ni vregam nieden brend , pa slobodno vidi sum postiral se i potrosuvacka i kolku sum plakal mesecno e sega ti sto si imas aplikacija sekojdnevno da e prates najverovatno si golem skapernik i te interesira sekoja minuta sekoj cas da e znaes potrosuvackata a i ne mu odgovori na @Strelec kolku si e platil aplikacijata, mene toa ne mi e bitno bitno da sum stoplen a sega letoto izladen so potrosuvacka od 700w-800w. dekemvri mi bese okolu 3900, januari 5200 februar 4800 mart mislam 3500, toa se smetki za non stop vklucena klima od noemvri mesec ne izgasnata si modulira perfektno , a ti si e prati sekundarno kako ti trosi mene toa ne mi e tolku bitno , bitno deka sum stoplen a tvojata potrosuvacka ispaga isto kako mojava a ti grees 40 kvadrata kaj mene salonot e samo 50 kvadrata plus hodnik i dve detski sobi ispaga okolu 80 kvadrata a spratot e 120 edna spalna i kupatilo ne se great zimno vreme.
Aplikacijata si funkcionirase besprekorno do novoto nadograduvanje go ima toj problem ama najverovatno so slednovo ke go popravat .
Сакам да топлам 35м2 во куќа, до мене се грее над мене исто така се грее. Дограма дрвена, кој не гледам проблем до сега (не е како пвц). До сега се грееше во просторот со термо печка 6kw., затоплува но саатот трча35m2 sho? Podetalno malku da kazis, izolacii, mizolacii dali imash?
И јас наредната недела монтирам Амбер за 37м2 неизолиран простор со пвц дограмаСакам да топлам 35м2 во куќа, до мене се грее над мене исто така се грее. Дограма дрвена, кој не гледам проблем до сега (не е како пвц). До сега се грееше во просторот со термо печка 6kw., затоплува но саатот трча. Размислував за печка на пелети или клима. Решив да биди клима, амбер -30 3.5kw (49 990ден) беше како една од опциите, бидејќи ја видов кај другар и е задоволен. Прифаќам да ми бидат кажани и други модели на клими со други перформанси (подобри)
![]()
Ако прифаќаш тогаш врати се една страна наназад и ќе видиш еден дечко има објавено табела со клими кои трчаат кругови околу Amber.Прифаќам да ми бидат кажани и други модели на клими со други перформанси (подобри)![]()
Ajde be FX,kazi koe e toa....?klimice sto trca okolu amber nordik.???napisi koe e.???Ако прифаќаш тогаш врати се една страна наназад и ќе видиш еден дечко има објавено табела со клими кои трчаат кругови околу Amber.
Дај обратно нареди ја вака самсунзи ми излагаат први, а врска немаат.Еве уште еден апдејт на табелата, се надевам дека ги има сега сите клими (3,5кв) достапни во МК со Еуровент до 53000 денари.
Прегледај го приврзокот 255934
Што изненадува Мидеата? Не можам да се снајдам во бројките. Тундрата за парите мислам дека е добар избор. Исто и Ломо ЛЦ.Мидеата изненадува. И со цена и со перформанси.
За разлика од некои..
Сега нема изговор да прават грешки.Тундрата убаво се гледа зошто има толку задоволни купувачи. И по моќност и по цоп е одлична.