Дај обратно нареди ја вака самсунзи ми излагаат први, а врска немаат.Еве уште еден апдејт на табелата, се надевам дека ги има сега сите клими (3,5кв) достапни во МК со Еуровент до 53000 денари.
Прегледај го приврзокот 255934
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај обратно нареди ја вака самсунзи ми излагаат први, а врска немаат.Еве уште еден апдејт на табелата, се надевам дека ги има сега сите клими (3,5кв) достапни во МК со Еуровент до 53000 денари.
Прегледај го приврзокот 255934
Мидеата изненадува. И со цена и со перформанси.
За разлика од некои..
Сега нема изговор да прават грешки.Тундрата убаво се гледа зошто има толку задоволни купувачи. И по моќност и по цоп е одлична.
ДефинитивноHaier nekako podobar od gree , vivaks i midea po cop i pdesign...
Jas dosega 4 klimi Haier shto kupile lugje po moja preporaka, oznakite si bea vo red. Od Setec bea kupeni site 4 klimi.Дефинитивно
Само мора да се обрати внимание со ознаките кога се купува.
Ima li Eurovent za ovoj model na Haier
![]()
HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA по супер цена од 29.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
ako ima neka stavi nekoj rezuptati na Forumov.
ednata e 09ka drugata e 12ka(3.5kw)Gree AMBER -30 GWH12YD-S6DBA1A (49 990 den)
AMBER -30 GWH09YD-S6DBA2A (47 990den)
Првата е таа клима што ја имам видено кај другар кој е задоволен. Незнам која е разлика помеѓу овие две клими. Спецификациите на предходната стана ги нема за овие две клими иако не ги разбирам баш.
Za taa cena solidni specifikacii ima Tundra-ta.
Гледан 5-6 пати, од кој еднаш и со целосно филозофско предавање на сега покојни Стефан Сидо.12 Angry Men