Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Kade moze da se nabavi vakva izolacija za bakarnite creva na klima uredot ???
cevna_izol.jpg

Se cudam kakvo prasanje e ova,,,,, da prasuvam kade moze da se kupe izolacija za bakarnite cevki ,,,,, pa luge be od koj svet ste dosle ,,,,,mozebi sakas nekoj i na posluzavnik da ti gi posluzi ,,,,,,samo pazi ima izolacii so greaci vnatre rasprasaj se poubavo,,,,,,

Se cudam kakvo prasanje e ova,,,,, da prasuvam kade moze da se kupe izolacija za bakarnite cevki ,,,,, pa luge be od koj svet ste dosle ,,,,,mozebi sakas nekoj i na posluzavnik da ti gi posluzi ,,,,,,samo pazi ima izolacii so greaci vnatre rasprasaj se poubavo,,,,,,
Не знае човекот и прашал. Ништо страшно или срамно. Како вие се да знаете каде се продава и како функционира.

Drugari klimata mi tera 23/3 veke 3 meseci i nema maka.. sega veke nadvor e nad 25 i mene samo preku vecer mi treba klima posle 18 h... Na sto opcija da ja stavam...nesto automatic, da ja ostavam pak da si tera kako sto e ili da ja namalam nekoj stepen preku denot koga e toplo i daja kacam prikvecer posto nema potreba da duva preku denot?

Не знае човекот и прашал. Ништо страшно или срамно. Како вие се да знаете каде се продава и како функционира.

sigurno sam ke si e mene izolacijata , lani gi stavi dvete klimi , toa e glupo prasanje da prasuva koga se znae vo sekoaj zelezara , boi i lakove i vodovod gi ima tie izolacii, mozebi ke treba vo Zegin da ide da pobara ili vo market nekoj , glupo prasanje zasluzuva glup odgovor .

Почитувани,
Нека овој Велигден ви донесе многу здравје, среќа и љубов во вашите домови. За многу години празникот!
Христос Воскресе !
СРЕЌЕН ВЕЛИГДЕН.jpg

Суши воздух секое грејно тело.

Со навлажнувач од сетек СТ ставен под климата. 1300 денари. Ама дестилирана вода да си најдеш на големо за ефтино.
А зошто мора да биде дестилирана вода?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Знам што е дестилирана вода.
Линкот не е одговор на моето прашање

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Чим го прочита, и знаеш што е тогаш знајш дека дестилираната вода е без јони, без било какви елементи на хемикалии и нечистотија, кои се присутни во изворската т.е системската вода преку „чешма“, плус има и други способности, ова го зборувам од друга перспектива стручна, која си ја напишал ти во „ТИТУЛА“. Многу е убаво да се правиш паметен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom