Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Кажете како да го намалам преголемото сушење на воздухот од климава?

Суши воздух секое грејно тело.

Со навлажнувач од сетек СТ ставен под климата. 1300 денари. Ама дестилирана вода да си најдеш на големо за ефтино.

Kade moze da se nabavi vakva izolacija za bakarnite creva na klima uredot ???
cevna_izol.jpg

Kade moze da se nabavi vakva izolacija za bakarnite creva na klima uredot ???
cevna_izol.jpg

Se cudam kakvo prasanje e ova,,,,, da prasuvam kade moze da se kupe izolacija za bakarnite cevki ,,,,, pa luge be od koj svet ste dosle ,,,,,mozebi sakas nekoj i na posluzavnik da ti gi posluzi ,,,,,,samo pazi ima izolacii so greaci vnatre rasprasaj se poubavo,,,,,,

Se cudam kakvo prasanje e ova,,,,, da prasuvam kade moze da se kupe izolacija za bakarnite cevki ,,,,, pa luge be od koj svet ste dosle ,,,,,mozebi sakas nekoj i na posluzavnik da ti gi posluzi ,,,,,,samo pazi ima izolacii so greaci vnatre rasprasaj se poubavo,,,,,,
Не знае човекот и прашал. Ништо страшно или срамно. Како вие се да знаете каде се продава и како функционира.

Drugari klimata mi tera 23/3 veke 3 meseci i nema maka.. sega veke nadvor e nad 25 i mene samo preku vecer mi treba klima posle 18 h... Na sto opcija da ja stavam...nesto automatic, da ja ostavam pak da si tera kako sto e ili da ja namalam nekoj stepen preku denot koga e toplo i daja kacam prikvecer posto nema potreba da duva preku denot?

Не знае човекот и прашал. Ништо страшно или срамно. Како вие се да знаете каде се продава и како функционира.

sigurno sam ke si e mene izolacijata , lani gi stavi dvete klimi , toa e glupo prasanje da prasuva koga se znae vo sekoaj zelezara , boi i lakove i vodovod gi ima tie izolacii, mozebi ke treba vo Zegin da ide da pobara ili vo market nekoj , glupo prasanje zasluzuva glup odgovor .

Почитувани,
Нека овој Велигден ви донесе многу здравје, среќа и љубов во вашите домови. За многу години празникот!
Христос Воскресе !
СРЕЌЕН ВЕЛИГДЕН.jpg

Суши воздух секое грејно тело.

Со навлажнувач од сетек СТ ставен под климата. 1300 денари. Ама дестилирана вода да си најдеш на големо за ефтино.
А зошто мора да биде дестилирана вода?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom