- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.671
- Поени од реакции
- 7.544
Na ladenje e sosem poinaku, spusta i pod 150w, ama na greenje e podesena da nevlece pod 500w, realno togas i neduva pod 35c i najcesto izduvot e nad 40c a toa so 130W nema sansi da go napravi i najskap model od nad 2000eura.Ova e mnogu fer izjava. Fakt e deka pod 500 W ne sleguva na greenje. Toa e vo stvari 18- ka po snagata i ne za prostor pomal od 40-45 m2 kade i nema što da zagree so 130W modulacija vo prva brzina. Lošo e ako slično raboti na ladenje. Ako imate loša izolacija togaš i ne vredi niska modulacija, a i klimata teško vleguva nisko da modulira.
Po mene za mojot prostor 400 W na greenje so nekoja sredna brzina na duvanje e dolna granica, se pomalku od toa na T pomniski od 6-7C e bespotrebno.
Me interesira što e sega onaa reklama za Amberot deka raboti so 1 Hz ili 60 vr/min, kade toa se koristi i komu e potrebno ako minimumot e 500W?
Amber12 realno e 5.5ka na greenje iako se vodi kako 3 5ka i tesko e da im se objasni na kupuvacite za kolku m2 e....a glavnoto prasanje na kupcite e toa, za kolku m2 e...ova go izmisli eden shoping sajt(da ne go imenuvan) i sega site imame problem so dokazuvanje za kolku m2 e koja masina sto ima oznaka za 3.5ka
YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
Последно уредено: