- Член од
- 2 јануари 2012
- Мислења
- 234
- Поени од реакции
- 281
pisuva na aplikacijataNa koja brzina ti e fan ventilator ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pisuva na aplikacijataNa koja brzina ti e fan ventilator ?
Medium - Втора брзинаNa koja brzina ti e fan ventilator ?
Патетични сте... денес си зачленет и одма жалопојки..Трактор е ова..Zdravo decki.
Kaj da uploadiram video so zvuk na lomo mirror 11 meseci staro pocna perkata da brci ko penta.![]()
Starive kajli tesko deka ke se cimnat na ova zaladuvanje osobeno onie koi si gi merevme preklani na jakata zima [emoji3] Doduse Zlatko se podnovi pa mozda ke prenese rezultati za negoviot model.Ajde daja razmrdame temava veke stigna ona ladno koe go cekame skoro cel mesec nanazad..(kade se merejnata od clenovive.?.se prepukuvase na 10-12°).momentalno kaj mene na mojot merac nadvor 2,8° na net nekade 1/2/3°
Potrosuvacka okolu 740-750w no od 24 na 25° potkrenavme ...
Ajde daja razmrdame temava veke stigna ona ladno koe go cekame skoro cel mesec nanazad..(kade se merejnata od clenovive.?.se prepukuvase na 10-12°).momentalno kaj mene na mojot merac nadvor 2,8° na net nekade 1/2/3°
Za zal imam samo eden merach za struja, staven na Haier Tundra 18kata od moite, i nemozam da spodelam rezultati od Mirsubishite, ovas godina ke ja sledam Haierot poshto Mitsubidhivo vekje znam kako rabotat. Kolku shto mozam da sledam od rabotata, Haierov ochekuvano raboti kako on-off na ovie temperaturi bidejki za na ocie temperaturi e predimenzioniran, 36m2 dnevna, prizemje, kukja bez izolacija, lokacijata e celosno severna strana, pod 1/3na od dnevnata ima podrum koj nema izolacija na tavanot. Potroshuvachkata na klimava e 420w na cas, moite se presrekni, dnevnata e sekogash topla, namestena e na 22 na AutoFan, epten retko ja stavaat na 24 na dalinskoto. Ama najgolem del od vremeto e na 22. Toa e toa, ke gi pochekame poladnive denovi da vidims.Ajde daja razmrdame temava veke stigna ona ladno koe go cekame skoro cel mesec nanazad..(kade se merejnata od clenovive.?.se prepukuvase na 10-12°).momentalno kaj mene na mojot merac nadvor 2,8° na net nekade 1/2/3°
Ova e 426kW potroseno za 41 den.Za zal imam samo eden merach za struja, staven na Haier Tundra 18kata od moite, i nemozam da spodelam rezultati od Mirsubishite, ovas godina ke ja sledam Haierot poshto Mitsubidhivo vekje znam kako rabotat. Kolku shto mozam da sledam od rabotata, Haierov ochekuvano raboti kako on-off na ovie temperaturi bidejki za na ocie temperaturi e predimenzioniran, 36m2 dnevna, prizemje, kukja bez izolacija, lokacijata e celosno severna strana, pod 1/3na od dnevnata ima podrum koj nema izolacija na tavanot. Potroshuvachkata na klimava e 420w na cas, moite se presrekni, dnevnata e sekogash topla, namestena e na 22 na AutoFan, epten retko ja stavaat na 24 na dalinskoto. Ama najgolem del od vremeto e na 22. Toa e toa, ke gi pochekame poladnive denovi da vidims.
Прегледај го приврзокот 223897
Brat, vtor pat postiram rezultat od Haierov i vtor pat mi presmetuvash kolku kilovati za kolku dena potroshila. Neshto ne razbiram ili? 420w na vas, 41 den toa se 426kw, mislam deka sekoj moze da presmeta. Ili, pak prashuvam, neshto jas ne razbiram?Ova e 426kW potroseno za 41 den.
Mnogu nekako eBrat, vtor pat postiram rezultat od Haierov i vtor pat mi presmetuvash kolku kilovati za kolku dena potroshila. Neshto ne razbiram ili? 420w na vas, 41 den toa se 426kw, mislam deka sekoj moze da presmeta. Ili, pak prashuvam, neshto jas ne razbiram?
Mnogu, malku, tolku e brat, nema shto da se pravi. Ama ne e neshto zagrizuvachki pa od druga strana. Ke vidime vo najladnoto......Mnogu nekako e
So zdravje da se sluzite!
Ako se sekjavam dobro debatiravme za kade da ja montirate pa ubavo bi bilo da pokazete ili objasnite na skicata kako kade gi namontiravme vnatresnata i nadvoresnata..
Monterot na dva meseca moze da cisti filtrite svoi ako zivee negde na planina ama po gradovite vo mk kade e crn vozduhot od so gori chadi i zagaduva sve i svasta toplo preporacuvam mienje na dve max tri nedeli. Em poefikasna rabota na Daikinot em pocist vozduh doma![]()
ne ja isklucuvajte i jas ja imam istata raboti non stopFala, na taa pozicija sto mi preporacavte vnatreznata e montirana a nadvoresnata vo is zid so klimata no pod prozorec,
i izgleda navistina e golema za prostorot posto na fan 1 mnogu duva, a za spienje (nap) i preku den preci a za sedenje ne, i nema ista raspredelba na toplina dnevna vs kujna, no takov ni bese budzet samo edna klima, ili mozebi seuste ne e pustena da raboti 24h vo prostorot dosega samo preku den rabotese
nekako go custvuvame suh vozduhot mozebi dok se naucime
Mene nekni mi ja montiraja gree fairy 3.5 niti mirisa niti nisto. Citam po toa upatstvata ako ti teci freon ke ima nekoj neprijaten miris, taka da pravec kaj monterot, prodavnicata i neka si go sredat problemot. Mozi ne e ni do freonot, mozi si ima druga maka no bitnoto e ne treba da mirisa voopsto.јас уште пред да ја купиме климава читав многу коментари од луѓе што имат клима gree и се презадоволни...ќе одиме и во продавницата од кај што ја купивме да му кажиме за ова па ако треба нека пуштат некој да ја проверат да не не е нешто во ред
Со другар му Флегма гледаат како се брукаш и од 2-3 погрешно монтирани случаи правиш правило.Eve vi uste eden traktor so drugarti Flegma da si slusate....ako ne si duplikat negov.