Најекономично греење и ладење

Член од
30 ноември 2019
Мислења
258
Поени од реакции
465
Zdravo decki.
Kaj da uploadiram video so zvuk na lomo mirror 11 meseci staro pocna perkata da brci ko penta. :)

Член од
25 декември 2018
Мислења
541
Поени од реакции
559
Член од
10 декември 2018
Мислења
390
Поени од реакции
664
Топ избор. Стави ја на 23ц и на аутоматски вентилатор, и да дува надолу.

И заборави ја до Март.
Те молам повеќе да не даваш совети на колку степени да местат.
Ќе мислат дека нешто не е во ред ако климата не ги задоволува.

Милион варијабли има кај секој корисник.
Ова најдобронамерно.

За да нема рецидиви на дрва

Член од
29 август 2008
Мислења
5.731
Поени од реакции
4.125
Ако се договориме така ќе треба палење шпорето за топла препечена.. има COP 3.5 да извади!! :lolzz:
мора малку да ја размрдаме темата!! :)
Ajde daja razmrdame temava veke stigna ona ladno koe go cekame skoro cel mesec nanazad..(kade se merejnata od clenovive.?.se prepukuvase na 10-12°).momentalno kaj mene na mojot merac nadvor 2,8° na net nekade 1/2/3°
Potrosuvacka okolu 740-750w no od 24 na 25° potkrenavme ...

Член од
26 август 2017
Мислења
422
Поени од реакции
895
Dali redovno cistis filtri?
Stavi ja na mode Fan (znaci samo ventilator da duva) i perkite vo pozicija najdole i izvleci ja od steker (isto ko da snemalo struja plus so ova pravis i full restart na elektricniot sklop) za da ostanat perkite otvoreni i probaj da ustanovis so nekoja svetilka (ili so telefon sveti) da ne se ima nesto piknato vnatre, parce stiripor, insekt i sl. Mozes i da go podvrtis ventilatorot so mal prst ili so penkalce ako uspees pomalce za da izgledas temelno so napraven cel krug. Ako e sve normalno i cisto togas vrati ja vo steker ona avtomatski ke pocne da raboti, stavi ja pak na greenje i vidi. Ako pak se slusa vikni gi serviserite pod garancija si.

Последно уредено:
Член од
2 јануари 2012
Мислења
234
Поени од реакции
281
Ajde daja razmrdame temava veke stigna ona ladno koe go cekame skoro cel mesec nanazad..(kade se merejnata od clenovive.?.se prepukuvase na 10-12°).momentalno kaj mene na mojot merac nadvor 2,8° na net nekade 1/2/3°
Potrosuvacka okolu 740-750w no od 24 na 25° potkrenavme ...
mn toplo ja drzis... jas na 22 ja drzam i eve momentalna potrosuvacka paga i podole momentalno e tuka auto fan

Attachments

Член од
30 ноември 2019
Мислења
258
Поени од реакции
465
Klimata pocnala da go vadi ovoj zvuk vo tekot na nokjta, sabajle cistev filtri (yes da cisti bea). Sega ja otshtekav taka i kako perkata usporuvashe usporuvashe I zvukot, taka da definitivno e od kaj nea. Inaku ovoj zvuk go Imashe I letoto na ladenje eden period. Ovaa klima e mnogu malce koristena. Inace isto nadvoreshnata prai jaki vibracii a nivelirana e top I e montirana so 3 metri cefka. Lani na greenje ne se pokaza bash mnogu.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.498
Zdravo decki.
Kaj da uploadiram video so zvuk na lomo mirror 11 meseci staro pocna perkata da brci ko penta. :)
Патетични сте... денес си зачленет и одма жалопојки..Трактор е ова..
а богами и ова
кај тебе ништо не се слуша, мува појше зуи.
Eve vi uste eden traktor so drugarti Flegma da si slusate....ako ne si duplikat negov.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom