Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таа е таа,такозвана Etherea серија.Ама мислам поефтина беше на клими.мкDali zborime za ovaa klima?![]()
Техномаркет - PANASONIC CS/CU-Z35TKE
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР PANASONIC CS/CU-Z35TKEtehnomarket.com.mk
A za U-Crown nekako se otkazav radi toj freon r410 kako sto procitav po forumov ke prekinel da se proizveduva za nekoja godina.
koja aplikacija ja imas simnato?interfejsot e nekako razlicen...24 во собата, a 26 покажува на wifi модулот ваљда мери горе кај неа. Кај мене гаси после тоа.На зададена 24 работи цело време со 320 вати.
Здраво,
Би сакал да побарам совет за клима во две простории поврзани со голема (трокрилна врата) која што планирам да ја чувам отворена, па воздухот ќе може да циркулира низ двете простории. Вкупната квадратура е 43м2. Станот е на приземје од куќа без изолација, но има добри ПВЦ прозори. Под него има подрум. Во потесен избор ми се Vivax aeri (5.5kW), Daikin Sensira (5kW), како и Gree Fairy (5.5kW). Во однос на Gree-то доста ме одвраќа фактот што гаранцијата се наплаќа 800 денари годишно (10 години), додека заради буџетот би го избрал Vivax-от.
Фала![]()
Zemi si Gree Fairy od 5.5kw...posleden sovet.Dali zborime za ovaa klima?![]()
Техномаркет - PANASONIC CS/CU-Z35TKE
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР PANASONIC CS/CU-Z35TKEtehnomarket.com.mk
A za U-Crown nekako se otkazav radi toj freon r410 kako sto procitav po forumov ke prekinel da se proizveduva za nekoja godina.
Вивакс+панелка(за декември и јануар)Здраво,
Би сакал да побарам совет за клима во две простории поврзани со голема (трокрилна врата) која што планирам да ја чувам отворена, па воздухот ќе може да циркулира низ двете простории. Вкупната квадратура е 43м2. Станот е на приземје од куќа без изолација, но има добри ПВЦ прозори. Под него има подрум. Во потесен избор ми се Vivax aeri (5.5kW), Daikin Sensira (5kW), како и Gree Fairy (5.5kW). Во однос на Gree-то доста ме одвраќа фактот што гаранцијата се наплаќа 800 денари годишно (10 години), додека заради буџетот би го избрал Vivax-от.
Фала![]()
Zemi si Gree Fairy od 5.5kw...posleden sovet.
Ova Panasonov 3,5ka sto kosta 54k za filtrite brendot i reklamata veruvaj nema da ti zavrsi rabota vo 50m2....na -7 mislis deka so 2.9kw ke ti zagree 50m2?
Прегледај го приврзокот 221725
![]()
Gree Ucrown по цена од 39.999, а беше некаде 70-80-90.000 денар. Прашањето како и секогаш е колку всушнат вредат климиве на Грее шо ги продаваат прво по 1500 еур, па после по 600 еур.
150 еур да вредат преку сила?
И колку луѓе имаат заебано шо ја имат купено климата по цена од 80.000 денари???
Sent from my iPhone using Tapatalk
![]()
Gree Ucrown по цена од 39.999, а беше некаде 70-80-90.000 денар. Прашањето како и секогаш е колку всушнат вредат климиве на Грее шо ги продаваат прво по 1500 еур, па после по 600 еур.
И колку луѓе имаат заебано шо ја имат купено климата по цена од 80.000 денари???
Тоа колку вредат стварно си знаат само газдите што ја тераат фирмата,што даваат плати,плаќаат придонеси,даноци,кирии и сл.![]()
Е сега,Краунот скап-ефтин сепак е најдобрата клима на Гри што ја произвеле до сега! Пак останува на слободна процена на секој да одлучи дали вреди 40-50-72000ден.Ама дека вреди...вреди!
Доволна затоа што шугавото Gree ќе го кошта 34.000 денари заедно со монтажа. Цена за 18-ка Vivax на примерPost na Denot!
za 30m2 vo Bitola Flegma predlaga AERI i dovolna ke bila...alo?
![]()
Gree Ucrown по цена од 39.999, а беше некаде 70-80-90.000 денар.