Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Dajte predlog za dobar protochen bojler. Ima nekoj po doma STIEBEL ELTRON da gi pofali?

Во куќа сум,ако имаш слаб притисок ниту еден проточен бојлер не е за тебе. Инаку да ти одговорам да работи ама уклучува само едниот греач и за летно време водата за бањање е супер дури и жешка но за зимно време не е баш пријатна ако нема притисок да уклучи и вториот греач.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Во куќа сум,ако имаш слаб притисок ниту еден проточен бојлер не е за тебе. Инаку да ти одговорам да работи ама уклучува само едниот греач и за летно време водата за бањање е супер дури и жешка но за зимно време не е баш пријатна ако нема притисок да уклучи и вториот греач.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Blagodaram Dean. Od toa i se plasham.
Ama od toa shto go gledam na pazarov pa i nema nekoj podobar izbor. Bosch so plasticnite cevki sho mrznat vo zimo...

Молам да споделите искуство со моделов: Hitachi RAS K14HCG

Во кој ранг на клими спаѓа?
Се обидов да најдам еуровент резултати, но во моментов нема. Се обидов да најдам мислења по интернет, доста оскудно...

И овој дел со бучност на внатрешна единица од 58 db нели е премногу? Мислам оти е најбучната клима (во теорија) од сите досега што сум ги разгледал, а сум разгледам многу (3.5,5.5-ки)

Последно уредено:
Молам да споделите искуство со моделов: Hitachi RAS K14HCG

Во кој ранг на клими спаѓа?
Се обидов да најдам еуровент резултати, но во моментов нема. Се обидов да најдам мислења по интернет, доста оскудно...

И овој дел со бучност на внатрешна единица од 58 db нели е премногу? Мислам оти е најбучната клима (во теорија) од сите досега што сум ги разгледал, а сум разгледам многу (3.5,5.5-ки)
Ovaa klima e star model I 2 God ja nema na zaliha

Zdravo drugari mi treba preporaka za klima za blizok prijatel 5,5 kw so relativno slab budzet. Zatoa me interesira od kineskive klimi sto ke preporacate I sto e najdobro za parite poso jas sum skaran so kineskite brendovi a prijatelov ne moze da si dozvoli klima kako mojata Sensira. Fala odnapred

Zdravo drugari mi treba preporaka za klima za blizok prijatel 5,5 kw so relativno slab budzet. Zatoa me interesira od kineskive klimi sto ke preporacate I sto e najdobro za parite poso jas sum skaran so kineskite brendovi a prijatelov ne moze da si dozvoli klima kako mojata Sensira. Fala odnapred
Kolkav budzet ima prijatelot tvoj za inverter 5.5kw ?

Do kaj 40 000 den maksimum. Plus minus 2000-3000 da receme.
Za toj budzet ili ovaa klima
Ili ovaa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom