- Член од
- 19 декември 2014
- Мислења
- 566
- Поени од реакции
- 735
Чаре е Тошиба сузумиChare?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чаре е Тошиба сузумиChare?
Zato sho sigurno ke spremat neshto novo. Biznis e toa, treba da se odi napred, da se bide inovativen i slichno. Aj za eden Hansol se chudish, shto ne se chudish za FH od Mitsubishi?Dokazanite inverter klimi kako Haier Tundra haier tide Vivax aeri Vivax aevi i mnogu drugi dokazani modeli na inverter klimi se proizveduvaat i usovrsuvaat poslednive 4 do 5 godini a zosto Gree hansol koja bese mnogu falena "mokna” klima odednas prestana da se proizveduva zosto ?![]()
Mojot post bese komicen neznam dali svatiZato sho sigurno ke spremat neshto novo. Biznis e toa, treba da se odi napred, da se bide inovativen i slichno. Aj za eden Hansol se chudish, shto ne se chudish za FH od Mitsubishi?
taka de kineskata mozi e zabraneta jas sepak zedov tesla sto se proizveduva vo srbija a ne kinaMENAFN - Saudi Press Agency)
Riyadh, Jumada II 23, 1439, March 11, 2018, SPA -- Saudi Standards, Metrology and Quality Organization has announced the suspension of registration of Chinese (AUX) factory products, adding the factory to the blacklist, and coordinating with the General Customs Authority and the related parties of Saudi Energy Efficiency Program to prevent the entry of these products into the Kingdom of Saudi Arabia.
TI klime I aux GI falese Sega haier I vivaks cinat. So tebe covek ne e nacisto sto cini sto necini.Dokazanite inverter klimi kako Haier Tundra haier tide Vivax aeri Vivax aevi i mnogu drugi dokazani modeli na inverter klimi se proizveduvaat i usovrsuvaat poslednive 4 do 5 godini a zosto Gree hansol koja bese mnogu falena "mokna” klima odednas prestana da se proizveduva zosto ?![]()
Daikin fTXF50 ќе те загрее. Не е голема разликата од 35ката во цена, ама во греење е голема.Iskren odgovor mi treba.. Dali poveke ke me zgree daikinn 3.5 sensira ili toshiba suzumi 3.5?
Isti se dvete PO kapacitet samo nijansi se vo prasanjeIskren odgovor mi treba.. Dali poveke ke me zgree daikinn 3.5 sensira ili toshiba suzumi 3.5?
Na dvete edinici imaat razni oznaki. Dali gi znaes razliki i dali ima razliki vo moknostaOvaa e taa Haier Tundra JEFFRA
Telekom ja zimaat od Енергија glaven uvoznik na Haier vo mk e Енергија![]()
Како на крај на октомври кога за недела дена почнува грејна сезона ?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
И јас мислам дека се тиња, ама во Русија изгледа баш и не мислат! Еве едно видео од пред два дена, од популарниве и многу објективни батки кои анализираат разни марки https://www.youtube.com/watch?v=vYO7XzfmEk4&t=7s Велат тие во нивниот коментар на видеото: “На рускиот пазар, бројот на брендови климатизери ОЕМ одамна надмина сто.“ Еден од тие сто со налепница “Xigma“... го расклопија, па кој знае Руски....@Goosy @Fikshe1989 @Strelec @Sv B
Муабетов е стварно бош! Па у старт се знае дека Аукс се тиња,ама затоа е таква и цената! Ко воли-нек изволи!
За конкретната клима дури и имаат наведено во спецификација максимална моќ на греење од 6800w што по сите стандарди е слабо,дури ни до цели 7kw не стасува за да се рачуна за 24-ка.Може лажеле за друго,ама ова реално изгледа,и реално е слабо.
Човекот си бара ефтина клима што ќе го топли со КОП 2-3,и ќе го добие тоа!Во секој случај поекономично од панел со КОП1.
Немаат сите среќа да бираат меѓу фх50,з-тке50 или сузуми 18ка.
Bidejki ti prasuvase kade ja ima Tundra JEFFRA ja najdov deka ja ima vo Telekom oni ja zimaat od Енергија za razlikata pomegu Haier Tundra najubavo prasaj vo Енергија oni gi uvezuvaat.Na dvete edinici imaat razni oznaki. Dali gi znaes razliki i dali ima razliki vo moknosta
Точно,не му најдоа некоја забелешка...освен една грепка на внатрешната.И јас мислам дека се тиња, ама во Русија изгледа баш и не мислат! Еве едно видео од пред два дена, од популарниве и многу објективни батки кои анализираат разни марки https://www.youtube.com/watch?v=vYO7XzfmEk4&t=7s Велат тие во нивниот коментар на видеото: “На рускиот пазар, бројот на брендови климатизери ОЕМ одамна надмина сто.“ Еден од тие сто со налепница “Xigma“... го расклопија, па кој знае Руски....
OEM нели беа Aux, TCL ....ете изгледа популарни се во Русија!?