Isti se dvete PO kapacitet samo nijansi se vo prasanjeIskren odgovor mi treba.. Dali poveke ke me zgree daikinn 3.5 sensira ili toshiba suzumi 3.5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Isti se dvete PO kapacitet samo nijansi se vo prasanjeIskren odgovor mi treba.. Dali poveke ke me zgree daikinn 3.5 sensira ili toshiba suzumi 3.5?
Na dvete edinici imaat razni oznaki. Dali gi znaes razliki i dali ima razliki vo moknostaOvaa e taa Haier Tundra JEFFRA
Telekom ja zimaat od Енергија glaven uvoznik na Haier vo mk e Енергија![]()
Како на крај на октомври кога за недела дена почнува грејна сезона ?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
И јас мислам дека се тиња, ама во Русија изгледа баш и не мислат! Еве едно видео од пред два дена, од популарниве и многу објективни батки кои анализираат разни марки https://www.youtube.com/watch?v=vYO7XzfmEk4&t=7s Велат тие во нивниот коментар на видеото: “На рускиот пазар, бројот на брендови климатизери ОЕМ одамна надмина сто.“ Еден од тие сто со налепница “Xigma“... го расклопија, па кој знае Руски....@Goosy @Fikshe1989 @Strelec @Sv B
Муабетов е стварно бош! Па у старт се знае дека Аукс се тиња,ама затоа е таква и цената! Ко воли-нек изволи!
За конкретната клима дури и имаат наведено во спецификација максимална моќ на греење од 6800w што по сите стандарди е слабо,дури ни до цели 7kw не стасува за да се рачуна за 24-ка.Може лажеле за друго,ама ова реално изгледа,и реално е слабо.
Човекот си бара ефтина клима што ќе го топли со КОП 2-3,и ќе го добие тоа!Во секој случај поекономично од панел со КОП1.
Немаат сите среќа да бираат меѓу фх50,з-тке50 или сузуми 18ка.
Bidejki ti prasuvase kade ja ima Tundra JEFFRA ja najdov deka ja ima vo Telekom oni ja zimaat od Енергија za razlikata pomegu Haier Tundra najubavo prasaj vo Енергија oni gi uvezuvaat.Na dvete edinici imaat razni oznaki. Dali gi znaes razliki i dali ima razliki vo moknosta
Точно,не му најдоа некоја забелешка...освен една грепка на внатрешната.И јас мислам дека се тиња, ама во Русија изгледа баш и не мислат! Еве едно видео од пред два дена, од популарниве и многу објективни батки кои анализираат разни марки https://www.youtube.com/watch?v=vYO7XzfmEk4&t=7s Велат тие во нивниот коментар на видеото: “На рускиот пазар, бројот на брендови климатизери ОЕМ одамна надмина сто.“ Еден од тие сто со налепница “Xigma“... го расклопија, па кој знае Руски....
OEM нели беа Aux, TCL ....ете изгледа популарни се во Русија!?
Ние не се двоумиме ич. Но што да правиме со тоа што 90% од кинескиве имаат греачи, а буџет за поскапи нема ?Точно,не му најдоа некоја забелешка...освен една грепка на внатрешната.
Друго ми падна во очи.Клима наменета за руски пазар со А класа во ладна зона нема греачи (за тие што уште се двоумат дали стварно ќе им требат кај нас)
Treba nie kako korisnici na inverter klimi da doznaeme kako moze da se isklucat od funkcija tie greaci najverojatno so isklucuvanje na greacite na nadvoresnata edinica sigurno se prikluceni tie greaci so klemi kaj nadvoresnata edinica so vadenje na tie klemi nema da funkcioniraaat greacite i resen problem.Ние не се двоумиме ич. Но што да правиме со тоа што 90% од кинескиве имаат греачи, а буџет за поскапи нема ?
Treba nie kako korisnici na inverter klimi da doznaeme kako moze da se isklucat od funkcija tie greaci najverojatno so isklucuvanje na greacite na nadvoresnata edinica sigurno se prikluceni tie greaci so klemi kaj nadvoresnata edinica so vadenje na tie klemi nema da funkcioniraaat greacite i resen problem.
Abe so ste se zasekirale .....zemaj strafciger ili bateriski i otvorija nadvoresnata i iskluci gi greacite ke namalis 70-100w "Ние не се двоумиме ич. Но што да правиме со тоа што 90% од кинескиве имаат греачи, а буџет за поскапи нема ?
OnOff e klimata na ruskoto video i po energetskata se gleda toa i po nadvoresnata koja e bez elektronika.Точно,не му најдоа некоја забелешка...освен една грепка на внатрешната.
Друго ми падна во очи.Клима наменета за руски пазар со А класа во ладна зона нема греачи (за тие што уште се двоумат дали стварно ќе им требат кај нас)
Kontroleri ima mnogu, ovoj od Ali nema da ti pasuva na tvojata zasto ovoj e za za U-Match te komercijalni uredi, primer za kasetna edinica i toa od postara generacija.Eve go najdov ziceniot upravuvac za klima Uredite na Gree pa eftin ispaga ke go poracam vo naredniot period samo problem e sto pisuva deka ode bes kabel za priklucuvanje hahahaha strelec ova istoto go stavase ovde pa mozebi ke pise sto kako so kabelot .
€ 32,61 | Wired Remote Controller RCWE 30294000007 ZX4K35JV18 U-MATCH XK60 For Airwell/Gree/Sinclair DBDE CADE FADE Series Air Conditioner
![]()
U-MATCH Wired Remote Controller XK60 30294000006 ZX4K35JV32 For Panorama / Airwell /Gree/Sinclair Air Conditioner - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com