D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
330000 denari so 4 vnatreshni. Ama za tochnata jachina ke pisham posle.Како се движат цените на овие ствари?
330000 denari so 4 vnatreshni. Ama za tochnata jachina ke pisham posle.
по дијаграмот и бројките би требало да е добра клима (јас го имам постариот модел и тој е добар и евтин 22К) но овој новиот инвертер изгледа подобар, но е скап кај нас (28К)... Во Грција е 100 Евра поевтин!
Во Грее варијанта со 4 конзолни кошта 50% поефтино околу 160.000 грубо зависно од капацитетот на внатрешните и мотор од 28000бту или 9kw.330000 denari so 4 vnatreshni. Ama za tochnata jachina ke pisham posle.
Siguren sum, i toa e odlichna cena i opcija za nekoj koj nemoze da investira vo poskap brend, a saka ekonomcihno da se gree so inverteri. Multisplit e gospodska rabota, iako jas sekogas bi sakal da imam barem edna klima split sistem, nezavisna od multi splitot za nedaj boze.Во Грее варијанта со 4 конзолни кошта 50% поефтино околу 160.000 грубо зависно од капацитетот на внатрешните и мотор од 28000бту или 9kw.
Za ovoj klientov 330000 sose montaza, ako ti beshe prashanjeto kon mene upateno.Одлична зделка споредено со труење со пелети или дрва за луѓе кои неможат да живеат без 28ц зимно време.
Ете знаеме опција за следниот дрварски муабет. Само дали споменативе цени се со монтажа или без? Зошто не е ефтино и тоа...
abe strelco koj te prasa kolku kosta, znaeme za galickite deka se najevtini, zatoa gi vikaat galicki. terajte kvalitet nikao galicki, i neka ne te boli tolku ako ima i nekoja druga kineska firma na pazarov a ne e galicka.Во Грее варијанта со 4 конзолни кошта 50% поефтино околу 160.000 грубо зависно од капацитетот на внатрешните и мотор од 28000бту или 9kw.