Eve detalno objasnuvanje za energetska nalepniva na klima urediа од каде се знае дека на енергетската налепница испорачана топлинска моќност е за на -7 степени?
добро, најдов јас доста објаснувања, само никаде не пишува на која надворешна темепература се мерени вредноститеEve detalno objasnuvanje za energetska nalepniva na klima uredi
LINK
Hahhahaha, kakov strucnjak, kakvo profesionalno mislenje....hahahahVIVAX e hrvatski brend koj se proizveduva vo kina potocno inverter klimite na Vivax se proizveduvaat vo fabrikata na Midea vo kina.
Ti na Strelco mozes samo portir da mu bides.Кој манијак е стрелчово што чува слики, скриншоти и податоци за корисници од 10 форуми до нивно трето колено... Недајбоже да купиш клима од кај нив, има цела фамилија да ти ја скенира и низ нос да ти ја вади.
Се надевам не прави нелегални работи
Ima uste nesto pokraj energetskata nalepnica a toa e product fiche I bekap dodatno greenje. Kaj nekoi e 0kW kaj nekoi ne.Eve energetska nalepnica na -7°C dava 3.2kw toplina
330000 denari so 4 vnatreshni. Ama za tochnata jachina ke pisham posle.Како се движат цените на овие ствари?
извлечи што повеќе информации330000 denari so 4 vnatreshni. Ama za tochnata jachina ke pisham posle.
по дијаграмот и бројките би требало да е добра клима (јас го имам постариот модел и тој е добар и евтин 22К) но овој новиот инвертер изгледа подобар, но е скап кај нас (28К)... Во Грција е 100 Евра поевтин!
Во Грее варијанта со 4 конзолни кошта 50% поефтино околу 160.000 грубо зависно од капацитетот на внатрешните и мотор од 28000бту или 9kw.330000 denari so 4 vnatreshni. Ama za tochnata jachina ke pisham posle.