Pa normalno Vivax AERI MODELOT e best buy mnogu korisnici go koristat i se prezadovolni od toj model na Vivax.im preporachal da si stavat ushte edna Vivax Aeri12ka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa normalno Vivax AERI MODELOT e best buy mnogu korisnici go koristat i se prezadovolni od toj model na Vivax.im preporachal da si stavat ushte edna Vivax Aeri12ka
Nee za dzabe Vivax e P.r.c !Pa normalno Vivax AERI MODELOT e best buy mnogu korisnici go koristat i se prezadovolni od toj model na Vivax.
VIVAX e hrvatski brend koj se proizveduva vo kina potocno inverter klimite na Vivax se proizveduvaat vo fabrikata na Midea vo kina.Nee za dzabe Vivax e P.r.c !
ne e problemot modelot na klimata, nego jachinata. Sega vo vnatreshnosta na kafichot imaat Max 3,5ka i Aeri 3,5ka i toa ke im bide greenjeto na zima i nema shansi da postignat da se zgreat. Na -7 dali ke imaat 5kw greenje za 50m2 prostor visok 3,5m so otvoren tavan. Da me poslushaa mene ke beshe drug muabetot, ama ne im se investirashe vo kvalitetno greenje, sakaa onaka provizorno da imaat klimi. Toa e nivni problem i tie sakaa monterot na Gree da go slushaat.Pa normalno Vivax AERI MODELOT e best buy mnogu korisnici go koristat i se prezadovolni od toj model na Vivax.
Epa bidejki imaat 3.5kw Max klima trebalo namesto vivax 3.5 kw da sravat AERI VIVAX 5.5 kw bidejki sepak se raboti za 50m2.ne e problemot modelot na klimata, nego jachinata. Sega vo vnatreshnosta na kafichot imaat Max 3,5ka i Aeri 3,5ka i toa ke im bide greenjeto na zima i nema shansi da postignat da se zgreat. Na -7 dali ke imaat 5kw greenje za 50m2 prostor visok 3,5m so otvoren tavan. Da me poslushaa mene ke beshe drug muabetot, ama ne im se investirashe vo kvalitetno greenje, sakaa onaka provizorno da imaat klimi. Toa e nivni problem i tie sakaa monterot na Gree da go slushaat.
Eve energetska nalepnica na -7°C dava 3.2kw toplina
Zavisi za shto i za kakov prostor.
Eve detalno objasnuvanje za energetska nalepniva na klima urediа од каде се знае дека на енергетската налепница испорачана топлинска моќност е за на -7 степени?
добро, најдов јас доста објаснувања, само никаде не пишува на која надворешна темепература се мерени вредноститеEve detalno objasnuvanje za energetska nalepniva na klima uredi
LINK
Hahhahaha, kakov strucnjak, kakvo profesionalno mislenje....hahahahVIVAX e hrvatski brend koj se proizveduva vo kina potocno inverter klimite na Vivax se proizveduvaat vo fabrikata na Midea vo kina.
Ti na Strelco mozes samo portir da mu bides.Кој манијак е стрелчово што чува слики, скриншоти и податоци за корисници од 10 форуми до нивно трето колено... Недајбоже да купиш клима од кај нив, има цела фамилија да ти ја скенира и низ нос да ти ја вади.
Се надевам не прави нелегални работи
Ima uste nesto pokraj energetskata nalepnica a toa e product fiche I bekap dodatno greenje. Kaj nekoi e 0kW kaj nekoi ne.Eve energetska nalepnica na -7°C dava 3.2kw toplina
![]()