D
Deleted member 95595
Гостин
Amberot ne mu ja preporachav jas, mu ja preporacha monterot od Gree, jas sakav da dajs poevtino cim vekje bea odlucheni za Amberot. Treba nego da go prashash zoshto na terasa vo kafich im preporachal 5,5ka klima i zoshto i vnatre vo kafichov na edna Max 3,5ka koja vekje beshe tamu, im preporachal da si stavat ushte edna Vivax Aeri12ka iako kafichot e visok, i ima gore na vrvot kupola koja e celo vreme otvorena. Da me poslushaa mene, ke stavea 7ka klima na terasata i MINIMUM dve 5,5ki vnatre vo kafichot. Ama vashiot monter mnogu jak, pa vivax 3,5ka im stavi 50m2 prostor so 4,5m visina tavan pa ushte i otvoren vo eden del.Na nikoj prv nepisuvam, toj sto mi pisuva ke mu odgovoram kako i na tebe. Sto bi te prasuval bre ja tebe koa pojma nemas ??
Ova znaes kaj e ? Kaj drugarti u kaficot so terasata od 50~60m2 vo najloni 15ti Januari....bev zimovo cisto da proveram posto se pofali sto stavile...i na -11 sedea po gjemperi so Amber18 koja TI SI IM JA PREPORACAL
Ti Samiot Amber18 mu imas preporacano na tvoeto drugarceto so kaficov, bolji promoter za Gree vo Ohrid ne sme nemale
a sega imas protiv moi preporaki za Hansol ili Amber...a be nemoj da me jebes, ovoj Amber18 nit imam pojma od kaj ste ja zemale nit sum ti pomagal nit pa sum ti pisuval prv, ama bitno Tundra ne si mu preporacal
Sea edno 2000evra fasada stavaj za da WNot nakraj da ti zadovoli, a ke zavrsese rabota so Hansolot ama tvoja logika....glej pak da ne te zaebat kako so Mitsubishito i za fasadava, 5cm se malku koga ke padne pola metro sneg vo Ohrid
Прегледај го приврзокот 214780Прегледај го приврзокот 214781Прегледај го приврзокот 214782Прегледај го приврзокот 214779Прегледај го приврзокот 214783