Prvo citaj deka kazav deka e 12ka.!ne 18ka.kancelarijata e zatvorena od 3 strani i od 1 e cela so 4k staklo.....a toa teshiba ti go sporeduvam.so promaja deka japonskite se mn.jaki mrznat....malce sala....epten ste ja otupele a od kade jas imam poznavajna ic,da ne te boli uvo.....a inaku ako nema budzet deckoto ponudetemu tundra/midea ...samo vivax ne.!poevtini se od Aeri a eve vikate site epten se ubaj.!@ts01 Klima doma i klima na rabota e kompletno razlichna stvar. Ako Aeri18kava kaj vas na rabota nemoze da vi zagree 28m2 togas bi trebalo da gi premestite kancelariite na zatvoreno nekade. A za preporaki, ako nekoj postira klima od 39000, nema logika da mu ponudis klima od 65+ iljadi, ocigledno covekot bara nekoe pobudzet reshenie. I treto, ne znam od kade ti tolkavo iskustvo so razni brendovi klimi za da ja narekuvash edna Toshiba, tesiba.
Автоматски споено мислење:
Ova e veke Rastrojstvo....gi pominavte site granici.......еве едниот од светото тројство се јави, добро те увежбале маркетинг. ако си на плата, потруди се да те стават на %, волку да фалиш бренд не може само на плата, те играат да знаеш. избори се дај максимум преговарај за % од парчиња клими продадени.гледаш каква дискусија направивте на форумов. 1000пати ви беше кажано да си отворите тема галичка клима и таму да си се фалите, ама одбравте вакво ниво, затоа сркајте си омраза.