- Член од
- 14 мај 2009
- Мислења
- 1.582
- Поени од реакции
- 1.861
Затоа првата опција ти беше Вивакс и Хаиер Тундра!? Шоу си човеку!Ne sum naporen(ne se zakacam.so nikoj) toa mozes da go tolkuvas ti kako sakas.....inaku aeri.12.imam na rabota,uzas...27/8 kvadrati za ladejne ajde de...ama za toplejne...jok....samo buci kako 533 traktor....se proba dase koristi za toplejne ne bivase .pa vo firmata se namesti centralno parno pa taka sega se koristi samo za ladejne ...no neme interesira neja koristam samo jas....ako e od Bitola tamu lezi mn.magla od pelister tesko so vivax ....Inaku dajte mu pomos vie so haier,midea,hisens(gorejne)itn....Ako saka covekot klima ke prasa sto da kupi a ne da posocuva ....ke.muse predlozi Gree,Mitsu,Daykin,Tesiba.....itn....aj pozzz
Автоматски споено мислење:
Bate pisi pojke raboti.....kaj si/mestopolozba,lokacija.....pa nesto da se predlozi.....
да те потсетам и ова: dane ja tupam povejke haier ili gree i posledna varijanta vivax( site 18ka) .... е исто така твое (вклучувајки го и Vivax)....најверојатно затоа што знаеше дека Виваксот нечини!? Од работа тоа...
... како да се фалеше дека овие две клими (Виваксот и ХАерот) би можел да ги најдеш поевтино, те да се вклопат во твојот буџет од 30-35,000!?.... кои клими да ти кажам мислам дека и ќе беа идеални за греење на твоите 42 со алу прозори....А ти напуштајки ја оваа концепција набргу.... и ооооп одејки на Амбер 12ка (-30) од клима 50,000... денари!? Што е работава нешто наследство?... уствари твоја работа, но мое е да забележам ... по твојата активност потоа, дека добро те регрутирале!... И продолжи си да плукаш по останатите кинески клими кои се као двапати послаби од ГРЕЕ, како и по јапонците кои исто не можат со Гри, се уклапаш фино во познатото милје! .... Фино ако ти симнале Амберот на 35-40карти, да си одработиш тука, ама не кажуј на никого за тоа!
... А за тоа како грее и работи Амберот верувам искрено ќе ни кажеш зимоска!? Бргу ќе дојде! И ќе бидеме многу љубопити!