Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Како очекувате некој што наплаќа 800 денари "одржување" во кое има вклучено само преглед дали климата се пушта или не, да разбери дека има монтажи за 1 денар.

Pocituvani * koj se razbira so Gree sto e razlikata so viola 18ka i fairy lclh 18ka.! cenata e ista na klimi.mk 49990.gledam samo deka viola ima r410a... a lclh r32
drugo koja e podobra ... ???
falaa

Zasto uporedjujes Gree I Fujitsu ? To nije isto.Fujitsu je klasa iznad Gree,Midea,Haier ....i ostali Kinezi su klasa ispod Fujitsu.

Zasto uporedjujes Gree I Fujitsu ? To nije isto.Fujitsu je klasa iznad Gree,Midea,Haier ....i ostali Kinezi su klasa ispod Fujitsu.
Хаха који заменски модел има факин Fujitsu за Gree AMBER ili U-Crown и може да се купи у Србији ?
Твој компресорчич DA092MJB који спомињеш једно време си тврдио да је LG компресор и пљувао по Фујитсу, сад си нешто ново научио или те неко довео да причаш обрнуто?
За тие што незнаат овој е Преварант прве класе, долги години беше под никот Анон - баниран, Зоран1973 - баниран сегде го избришава зашто го прочитаа дека е патетичен лажов.
Едно време голем поборник за Грее Хансол, дур неседна на друга столица
HansolAnon.jpg

Последно уредено:
Xaxa......Amber i U Crown imaju kompresor koji rade po licenci koju su dobili od Daikin-a ili tehnologiju Daikin ili Hitachi.[DOUBLEPOST=1559852069][/DOUBLEPOST]To nije nista novo.Meni nije samo jasno zasto se porede Fujitsu i Gree u Makedoniji ili zasto se uvek na pisanje o Daikin-u uvek pise kako je to isto kao i Gree.
Svima jasno da postoji razlika u poredjenju sa Kineskim proizvodjacima.[DOUBLEPOST=1559852205][/DOUBLEPOST]Pitanje je uvek kod Kineza sta su spakovali unutra klime i koje su tacne oznake modela koji se prodaje.Jednostavno to su klime bez sertifikata.[DOUBLEPOST=1559852256][/DOUBLEPOST]Ipak je ovo Evropa.

Последно уредено:
Xaxa......Amber i U Crown imaju kompresor koji rade po licenci koju su dobili od Daikin-a ili tehnologiju Daikin ili Hitachi.[DOUBLEPOST=1559852069][/DOUBLEPOST]To nije nista novo.Meni nije samo jasno zasto se porede Fujitsu i Gree u Makedoniji ili zasto se uvek na pisanje o Daikin-u uvek pise kako je to isto kao i Gree.
Svima jasno da postoji razlika u poredjenju sa Kineskim proizvodjacima.
Nista nije jasno kad ti pises....gde je razlika ajde da cujemo , kad nesto nabacujes onda i dokazi.
Koji Kineski....ovde Kineskih ima puno na ponudi, Hajer, Thundre, Tide, Vivax, .....koji kineski ?
Mozda si bio prisutan kad su Daikin i Gree razmenjivali kompresore.....samo nabacujes informacije a nemas nikakav dokaz ili potvrde za tvoja ogovaranja.
A i da je tako, ko te tera za Gree, uzmi bre Daikin do -30 ako vec imas para za 2 najskuplja modela kupi sebi i treci od 2k eura
A za tebe evo da naucis nesto, Daikin i Gree ipak dele tehnologije pa i kompresore i nema nista lose u tome sto je proizvedeno u Gree, ako je dobro i kvalitetno za Daikina onda je dobro.
https://www.youtube.com/watch?v=to9ITL6Inlg
DaikinZhuhai2.jpg

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Meni nije jasno zasto na svaku ozbiljnu diskusiju o renomiranim proizvodjacima, iskacu trgovci za Gree i zele da Gree dodaju u pricu i diskusiju.
Zasto ne otvorite temu za Kineske klime Gree.Dobijete svoju temu o "klima uredjaj Gree" i razmenjujete iskustva i misljenje.
Ovde na temi ako bilo ko napise neko misljenje o nekom proizvodjacu ili modelu, odmah iskacu trgovci za Gree.Odmah krece prica ....--- aha to ima i Gree , to je isto sto i Gree , Gree je jeftiniji , Gree je bolji .....itd.
Ja sam za ozbiljnu diskusiju i podelio ozbiljne i realne informacije koje se mogu lako proveriti, ipak je Fujitsu klima sa sertifikatom.Isto to vazi i za sve ostale renomirane proizvodjace.

Ti si prvi poceo....opet lazes
Onda lazes i za ovo ili nemas pojma
model ASYG14KMTA nepostoji na Euroventu a tvrdis da ga ima
A nema ga jer takav model nema u katalogu za 2019 kod Fujitsu, to mozda ima na prodaju u banane drzave kao zaostala kolicina, al je povucena od proizvodnje za sve normalne drzave.
Evo ti katalog pa nam pronadji ASYG14KMTA, i molim i Eurovent da nam nagjes za taj model koji ima nepoznati kompresor
https://www.fujitsu-general.com/shared/pdf-feur-support-ctlg-3ef019-1901e-01.pdf

Последно уредено:
Sta sam ja poceo , pa to svi znaju.Gree je klasa sa Midea,Haier i ostalim Kineskim proizvodjacima.Malo gore,malo dole,zavisi koji model .
Ja pisem ozbiljno i korisno.Trudim se da budem koristan a ti krenuo u trgovinu i marketing klima uredjaja Kineskog Gree.
Totalno si neozbiljan i pristrasan.To sto Gree NAPISE na PAPIRU da ima two--stage kompresor, meni to nista nije vazno i nije znacajno.
Kada Fujitsu i ostali renomirani proizvodjaci napisu oznaku kompresora, to ima znacaj i vrednost.

Nemas pojma ni o DA092MJB pa nam prodajes price...
Neznas ni ko proizvodi taj kompresor al si ga pohvalio, nemas pojma ni dal je singl ili twin, ali je za tebe dobar.

Usput da te potsetim da Fujitsu 14tice nisu bas dobro prosli na Elite, mozda si ti zaboravio sta sam pisao o modelu 14LUCA, model sa najslabijomm Tbiv na Euroventu od samo -4C koja je sa isto tako istim kompresorom kao u 12tici trazila bekap heater od 1400W.

http://www.elitemadzone.org/p3831682
http://www.elitemadzone.org/p3831207

Последно уредено:
Ajde napisi sta znas - mala zapremina ,single -- twin -- two-stage .....LG ......licenca.....itd.[DOUBLEPOST=1559855950][/DOUBLEPOST]Da cujem tvoju teoriju ili Kineski podaci na papiru.[DOUBLEPOST=1559856362][/DOUBLEPOST]To se ti obrazujes na forumu ? Koristis za svoj marketing i prodaju.Mogu da zamislim kada kupcu ispricas sta si sve procitao na papiru ili internetu , kako kupac gleda i misli da si vrstan strucnjak i poznavaoc klima uredjaja.
Dobar si trgovac jer je marza sigurno velika.Ima cenovnik na ALIBABA sajtu o cenama za klime Gree.

Последно уредено:
Decki, pri montaza na 5,5ka, po default mora 5m cevki? I dali vakumiranjeto treba da trae podolgo nego na 3,5ka? Utre cekame da vidime ubava cena dali ke ni dadat za Hair Tundra 5,5kata od Setec, starata so R410 freon, pa ako im odgovara na moite, ke ja zemat. Go ubediv nekako tatko mi za klima.
Ja zema?
Eden drugar saka da ja zeme istata?
Pisete ako ima druga opcija za tie pari(36k) ili Definitivno tundata 5.5kw?
Ili vredi da se doplati za inverter Nemesis(40k)?
Ili gree hansol 3.5kw za 36k?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Последно уредено:
Eve na stranata od setec
e5120ffb11b6dad3926246df12cff21d.jpg

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom