Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха који заменски модел има факин Fujitsu за Gree AMBER ili U-Crown и може да се купи у Србији ?Zasto uporedjujes Gree I Fujitsu ? To nije isto.Fujitsu je klasa iznad Gree,Midea,Haier ....i ostali Kinezi su klasa ispod Fujitsu.
Nista nije jasno kad ti pises....gde je razlika ajde da cujemo , kad nesto nabacujes onda i dokazi.Xaxa......Amber i U Crown imaju kompresor koji rade po licenci koju su dobili od Daikin-a ili tehnologiju Daikin ili Hitachi.[DOUBLEPOST=1559852069][/DOUBLEPOST]To nije nista novo.Meni nije samo jasno zasto se porede Fujitsu i Gree u Makedoniji ili zasto se uvek na pisanje o Daikin-u uvek pise kako je to isto kao i Gree.
Svima jasno da postoji razlika u poredjenju sa Kineskim proizvodjacima.
Ti si prvi poceo....opet lazesZasto uporedjujes Gree I Fujitsu ? To nije isto.Fujitsu je klasa iznad Gree,Midea,Haier ....i ostali Kinezi su klasa ispod Fujitsu.
Ja zema?Decki, pri montaza na 5,5ka, po default mora 5m cevki? I dali vakumiranjeto treba da trae podolgo nego na 3,5ka? Utre cekame da vidime ubava cena dali ke ni dadat za Hair Tundra 5,5kata od Setec, starata so R410 freon, pa ako im odgovara na moite, ke ja zemat. Go ubediv nekako tatko mi za klima.