- Член од
- 3 јуни 2016
- Мислења
- 369
- Поени од реакции
- 642
60k za chinese unit !!??? za dacia ti bi dal 20.000 euro so milion opcii i da leta nad voda ?? ne bi rekol !!?? isto e i tuka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1000 еур флегшип 18ка? Со што би ја споредил? Која е поефтин флегшип!?60k za chinese unit !!??? za dacia ti bi dal 20.000 euro so milion opcii i da leta nad voda ?? ne bi rekol !!?? isto e i tuka.
U-CROWN e во TOP5 за USA маркет препорачани модели за 2018/2019 и со стартна цена од 2500$ за 9.000бту моделот
Дека се направи револуција во климиве, па старо е лошо... Секој би зел стара ФХ, ЛФЦА место нивните замени.Нели гледате дека залихи трошат на стар модел со р410. Абе истата финта ви ја прават 3 години и пак не ги разбравте. Секогаш кога има распродажба конкретната клима е најдобра во цел свет плус на марс, таму и вода произведува кога кондензира...
Овие ги заебаа и Трамп и Обама и Путин. Во УСА 2500 евра во МКД 1000. Не бе не е можно...
На работа имаме службени Дастери.Ги растурија од возење,механика топ,Рено дизел,ништо не се расипува и одржавањето е ефтино.Лоша поента вадиш со Дачија60k za chinese unit !!??? za dacia ti bi dal 20.000 euro so milion opcii i da leta nad voda ?? ne bi rekol !!?? isto e i tuka.
да имам 20к за нова кола,Дастер ќе си купам.За Краунот не ви треба ни Стрелец ни никој да ви каже.На сите форуми по светот ја има,и е исклучително ценета.И на клими.мк е намалена по иста цена.
https://klimi.mk/sporedba.php?id1=113&id2=250&id3=265
По спецификации испаѓа дека амбер:
помалце троши,
има поголема моќност,
поголем проток,
потешка е.
(последните две точки се едни од најчестите аргументи на стрелец и другарите)
Дали круната подобро модулира?
Нека пишат Стрелец и останатите.
Ако оваа круна е подобра од амберот да знајме да ја препорачваме на други.
@Некој иако често се согласувам со тебе,искрено сега си грешка.Настрана тоа што се случува на форумов,климата е топ иако е од Грее.Нели гледате дека залихи трошат на стар модел со р410. Абе истата финта ви ја прават 3 години и пак не ги разбравте. Секогаш кога има распродажба конкретната клима е најдобра во цел свет плус на марс, таму и вода произведува кога кондензира...
Овие ги заебаа и Трамп и Обама и Путин. Во УСА 2500 евра во МКД 1000. Не бе не е можно...

^
Треба малку осет да се има... И Енергија долго време пишуваа цена инбокс, па се научија да даваат конкретни цени.
Она што ме нервира е што се зема нешто добро (пример бог знае каков модел на U Crown бил препорачан за топ5 во УСА, плус во тоа ревјуата секој може да си пиши што му душа сака) и уште се тврди дека тоа што во УСА го земаш за 2500 евра во МКД специјално за нас сега е 1000.
Башка нигде не пишав дека моделот не чини, можеби е стварно супер клима, но нели Амберот беше најдобро нешто?? од каде сега овој модел па и толку форсирање за него?

Флегшип си е флегшип! Како да споредуваш еС-класа со Е-класа(мерцедес),и двете се добри ама ес-класа си е ес-класа!Затоа јас прашувам.
Конкретно сценарио: некој сака ја купи најдобрата 18ка од Грее, која да ја земи?
Затоа и прашувам како се споредува оваа круна со амберот и хансолот (сите 18ки) ама некако ги нема денес Стрелец и другарите![]()
Намерно се испуштени Chris Hemsworth, Chris Evans, Chris Pratt во таа слика или ми се причинува?
Има ли некаде податоци за перформасите на климава на температури под 0? Капацитет на греење и потрошувачка за разни температури. Не графици, измерени вредности.GWH18UC-K3DNA4F.........59'990,00 ден
Imase sporedba objavena na forumot pomegu Ucrown12 ka so ururu sarara I Panasonik so kapaciteti I cop prebarajИма ли некаде податоци за перформасите на климава на температури под 0? Капацитет на греење и потрошувачка за разни температури. Не графици, измерени вредности.
@Strelec, @Gree info, anyone?