Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 204923 Прегледај го приврзокот 204924 Имаме нова тундра греен со р32 на пазарот
Дали е ова тоа може некој да потврди?
Денеска гледам има објава дека ќе почне да ги нуди фирмата која го нуди програмот на Haier. Туку интересен е и моделот Haier DawnПрегледај го приврзокот 204923 Прегледај го приврзокот 204924 Имаме нова тундра греен со р32 на пазарот
Дали е ова тоа може некој да потврди?
Да знаеш ова нема да ти пројдеAjde decki, eve vi link do webinar-ot od Knauf za toa kako da se koristi KnaufTerm2 programata pa sami da si presmetate toplotnite zagubi na prostorot koj planirate da go greete. Taka nema da imate problemi vo izborot na klima.
Webinarot e utre vo 14 casot.
https://register.gotowebinar.com/register/5658024561052411147
" Каков вебинар каква програма за пресметување и енергетски пасоши,што е тоа,македонецот учен се родил,па според некои е дури библиски народ..Се знае,Баба и Дедо се греел на дрва топло им било, сега е модерно и "сигурно" со клима ќе биде топло!Па што да одберам,ќе прашм продавачот сигурно знае,монтер тој има искуство,на форум има искусни форумџии секако..на крајот ЈАС си знам што ќе земам,ќе земам ќе ставам клима во ходник и со отворени врати цел спрат стан ќе го греам.."
Очекувајте утре вот да дојде со изгледана цела трилогија 50 шејдс@Zlatikevichius koga ke se karame za Suspiria? 1 od 5? Sto e ova, the hottie and the nottie? :p
Имам проблем со климата во гаранциски период е, дојдоа проверија констатираа што е проблемот треба промена на електроника на климата, после 20 денови ja заменија електрониката но климата јавува пак иста грешка како првиот пат, рекоа дека ќе треба друга електроника да се смени - проблемот е што ќе треба пак околу 20-та денови да чекам вкупно би биле 40+ денови како климата го има истиот дефект. Можам ова да го искористам за да побарам замена на климата со нова?
Прочитај ја гаранцијата во неа ти пишува точно. Секој бренд дава различни услови на гаранција
Прочитај ја гаранцијата во неа ти пишува точно. Секој бренд дава различни услови на гаранција
мислам според законот на потрошувачи треба три пати да ти ја сервисираат па ако и тогаш заебава тек тогаш да бараш да ја заменат за нова
за која фирма станува збор?
кажувајте ги јавно со кого имате лоши искуства за да се избегаваат
Sent from my iPhone using Tapatalk