Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 203488[DOUBLEPOST=1548108589][/DOUBLEPOST]celosno info
Pogledni malce podobro, covekov prodava se sto ima, klima/pecka na peleti/uredi za domakinstvo....SE SELI COVEKOT....ALOOOOO.epa istoto i jas ti go slikav de, ne znam shto sakas da dokazes...ako ne e zadovolen cvekot od klimata kje pise deka ja prodava zasto ne e zadovolen od istata? samo toa odgovorimi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledni malce podobro, covekov prodava se sto ima, klima/pecka na peleti/uredi za domakinstvo....SE SELI COVEKOT....ALOOOOO.
Sto e tolku tesko da se si ja priznaes greskata....a ne da manipuliras.
Kako sto dojde do covekot, taka pogledni sto se prodava i togas ke ti stane jasno.![]()
kolku shto mozam da procitam samo klimata ja prodava, i pak kje ti kazam ne me zanima covekot dali se seli ili stavil gradsko parno ili mu dale gratis dr klima... samo edno te prasav odgovorimi dali ako ne e zadovolen od klimata kje pise na oglasot deka ne e zadovolen?
Kako sto dojde do covekot, taka pogledni sto se prodava i togas ke ti stane jasno.
Ti ako si naucen da prodavas i lazes koga prodavas, togas imas golem problem so sebe.
Decko, nemas ti nikakov karakter i obraz. Tolku od mene. Zivej si vo svojot svet.go cisti gjubreto od doma... shto
drugo
da prodava
Decko, nemas ti nikakov karakter i obraz. Tolku od mene. Zivej si vo svojot svet.
@Simonkud веќе ти одговорил, ама пошто те прашав да не испадне те игнорирам.Kuka,so izolacija,pvc prozori.Imam parno greenje,od ovaa grejna sezona.Problemot mi e za ne tolku ladnive meseci koga ke bide potoplo,da ne lozam parnkolu 40-45kvadrati e prostorot za koj prasuvam,odnosno kujna so trpezarija.[DOUBLEPOST=1548105722][/DOUBLEPOST]
Odgovorov do nekade e i za meneBudzetot e do kaj negde 35000-40000den.I uste edno prasanje kaj da gledam,preporaka na firmi,i slicno e dobredojdena.
@mdeni A za drugite dve sobi shto mu se po 15/16m2 ke zema ASYG09LUCA brached mi, so pDesign 2,48kw, 626€.
Одличен избор.@mdeni A za drugite dve sobi shto mu se po 15/16m2 ke zema ASYG09LUCA brached mi, so pDesign 2,48kw, 626€.
da.[DOUBLEPOST=1548142219][/DOUBLEPOST]edna e 626?
Top ceni za Fujitsu ima. Mu rekov samo da gi proveri oznakite ushte ednas ko ke mozi za sekoj slucaj. Ama Fujitsu18ka so 5,22 pDesign za 850€ e fenomenalna cena.edna e 626?