- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.671
- Поени од реакции
- 7.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako sto dojde do covekot, taka pogledni sto se prodava i togas ke ti stane jasno.
Ti ako si naucen da prodavas i lazes koga prodavas, togas imas golem problem so sebe.
Decko, nemas ti nikakov karakter i obraz. Tolku od mene. Zivej si vo svojot svet.go cisti gjubreto od doma... shto
drugo
da prodava
Sent from my iPhone using Tapatalk
Decko, nemas ti nikakov karakter i obraz. Tolku od mene. Zivej si vo svojot svet.
@Simonkud веќе ти одговорил, ама пошто те прашав да не испадне те игнорирам.Kuka,so izolacija,pvc prozori.Imam parno greenje,od ovaa grejna sezona.Problemot mi e za ne tolku ladnive meseci koga ke bide potoplo,da ne lozam parnkolu 40-45kvadrati e prostorot za koj prasuvam,odnosno kujna so trpezarija.[DOUBLEPOST=1548105722][/DOUBLEPOST]
Odgovorov do nekade e i za meneBudzetot e do kaj negde 35000-40000den.I uste edno prasanje kaj da gledam,preporaka na firmi,i slicno e dobredojdena.
@mdeni A za drugite dve sobi shto mu se po 15/16m2 ke zema ASYG09LUCA brached mi, so pDesign 2,48kw, 626€.
Одличен избор.@mdeni A za drugite dve sobi shto mu se po 15/16m2 ke zema ASYG09LUCA brached mi, so pDesign 2,48kw, 626€.
da.[DOUBLEPOST=1548142219][/DOUBLEPOST]edna e 626?
Top ceni za Fujitsu ima. Mu rekov samo da gi proveri oznakite ushte ednas ko ke mozi za sekoj slucaj. Ama Fujitsu18ka so 5,22 pDesign za 850€ e fenomenalna cena.edna e 626?
Koga ke zaprimetis taka deka modulira so 168 w ke mozes da izmeris tepm na izduv i na usis? Za drugarce prasuvamGree Амбер Модулација!!!
да се прекрстат и Јапанциве и Ејровент заедно
Грее со само 168W, ово ниџе нема
22зададена АутоФан внатре 23Ц надвор нешто над нулата .
Има уште некоја на лагер, побрзајте
Прегледај го приврзокот 203489
Gree Амбер Модулација!!!
да се прекрстат и Јапанциве и Ејровент заедно
Грее со само 168W, ово ниџе нема
...
Abe kako taka postavena na 20, a odrzuva 23 ne mi e jasno.Eve cel den Suzumi 16 raboti na 350w jes da e 6 stepenipostaveni 20 odrzuva 23 stepeni.Stavena na auto fan i duva ko vo 1 brzina po mn.malku mlak vozduh.Fala bogu padna prosecna potrosuvacka od 1100w na 970w ako prodolzi vaka do petok prosekov ke padne na 920w so toa i smetkava,ke ostane poveke za vo kafana
.
ObicnataОваа е Амбер Нордик или обичната?