- Член од
- 23 март 2009
- Мислења
- 728
- Поени од реакции
- 560
Kako da nemas freonGREE Hansol јавува E6 проблем и не работи.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako da nemas freonGREE Hansol јавува E6 проблем и не работи.
Најверојатно и помалце ќе трошиStom e malku otvoreno...Moze da ja stavis,podobro e za nadvoresnata,pomalku ke vlaga vo digrost
Sto podrazbiras pod smart difrost?Така работат сите инвертери кои немаат Smart Defrost.
Ke bide poefikasnaНајверојатно и помалце ќе троши
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Другари само да ви кажам климава се збрлаве од греење.За 15 мин 50тина квадрати ги грее ко од шала.Фала ви на ситеПрегледај го приврзокот 201833[DOUBLEPOST=1545525137][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 201834
Koj model e?Другари само да ви кажам климава се збрлаве од греење.За 15 мин 50тина квадрати ги грее ко од шала.Фала ви на сите
Izgleda go zaborail passwordot od drugive profili, ne pisuva od tie, i odma ima fina razmena na mislenjaТи @Strelec да си земеш за дома и по гости да си ги носиш од тие галичките клими што имаат многу јак ''izduv''. се додека не се извади релевантен сертификат ''Eurovent'' за мене е се ова мачка во вреќа.И немој пак да пафташ со тие финските норвешките сајтови од типови како тебе што зимаат процент. сигурно е некој Југословен што му текнало кинеско да нуди за цена од Јапонец и замисли бољи да бил.)))
Vivax 3.5 on/offKoj model e?
Дека е Vivax....сигурен 102.3%???Vivax 3.5 on/off
Еве ја на 27 ми е наместена.Дуваше млако сега апла топлоПрегледај го приврзокот 201833[DOUBLEPOST=1545525137][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 201834
do sabajlevo do 08:45 mashala WNov vo spalna si lapashe 910W na gladno srce.
Mozda, ama snoshti beshe mnogu ladno. Sigurno i na nekoj drug snoshti 900w mu lapala. Ama vo pravo si, spalnata mi e mizerna i e neshto shto ke moram da go sredam za naredna godina.definitvno imas golemi zagubi...!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Decki sakam da spodelam nesto slucajno sto go sretnav
http://www.eurovent-certification.com/en/Certified_products/Access_by_programme.php?rub=04&srub=01&ssrub=&lg=en&select_prog=AC&select_partic=329&select_marque=MIDEA&select_class=AC1+/+A+/+S+/+R&select_model=MOB02-18HFN1-QRD0GW(S1)/MSMBCU-18HRFN1-QRD0GW(B)&champ_php=champ_12&retourpage=0&quicksearch=ok&filtre_prog=&filtre_marque=
http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10169_10170_10172&product_id=72203
Sakavme da zememe thundra 18 za cicko mi i vo set rekoa deka nema pa ni ja ponudija ovaa midea slucajno prebaruvajkji po net najdov deka ima eurovent ne deka brojkite se wow ali barem znaesh na shto si ili?