..Strelco a za fh se naoga vakvo kaj teb u prodavnica?
Vlavot za mali pari sklepa “uradi sam” žican kontroler za FHto pobarajte nanazad.....Овакво може повеќе ќе треба за ФХ то...пошо нели не работи аутофанот...
..Strelco a za fh se naoga vakvo kaj teb u prodavnica?
Vlavot za mali pari sklepa “uradi sam” žican kontroler za FHto pobarajte nanazad.....Овакво може повеќе ќе треба за ФХ то...пошо нели не работи аутофанот...
Vlavot ne sklepa žican kontroler tuku go nastavi senzorot-žicata so kabelVlavot za mali pari sklepa “uradi sam” žican kontroler za FHto pobarajte nanazad..
Da Da, malce preterav, go pre-narekov poantata e deka taka go oprai autofanot na FHto..Vlavot ne sklepa žican kontroler tuku go nastavi senzorot-žicata so kabel
Neka ti procita Nadvoresna T i podesi Weakly Tajmeri Vlavot so toa "istoto" koga nema nisto na zidot....ima zica u plasticna kutija i nisto poveke
AutoFanot na FH mora da raboti...ako ne raboti , ondak klimata e Defektna!!Da Da, malce preterav, go pre-narekov poantata e deka taka go oprai autofanot na FHto..
Me mrzi da baram nazad ama ako pamtam ubavo muabetot bese deka FHto koga ke o se pojaca zadadena T ili posle luftiranje koga ke padne T za nekolku stepeni dreme u ista brzina namesto da razduva ondonsno zashalta so brzinite nagore pa koga ke postigne da smali..? Toa sakav da kazam deka se resi so produzuvanje na zicata na senzorot.. na kraju kraeva ti polemizirase togas mozda i nesto ne sum zapamtil ubavo jbg..AutoFanot na FH mora da raboti...ako ne raboti , ondak klimata e Defektna!!
klimata ne e gjaba tuku e 60.000den, zar za tie pari treba i maaani da ima?
Sto ti znaci toa go opravil AutoFanot? AutoFanot e Defekten pa treba da se oprava ?
Ти дополнив погоре со пример.....доаѓаш од скијање после 10 дена негреење, внатре во станот е фрижидер со едвај 10C, сакаш брзо да затоплиш и ја ставаш FH на 30C ама од втора брзина појако недува ни во такви услови 20Ц рзлика ако е фанот на АутоФан...а мерена е на Еуровент со 792 кои факитчки никогаш сама не ги користи, тогаш како ке добиеш 5,1 SCOP ако едино не ја држиш постојано на Фан=4 од 792м3?Me mrzi da baram nazad ama ako pamtam ubavo muabetot bese deka FHto koga ke o se pojaca zadadena T ili posle luftiranje koga ke padne T za nekolku stepeni dreme u ista brzina namesto da razduva ondonsno zashalta so brzinite nagore pa koga ke postigne da smali..? Toa sakav da kazam deka se resi so produzuvanje na zicata na senzorot.. na kraju kraeva ti polemizirase togas mozda i nesto ne sum zapamtil ubavo jbg..
Brat nikoj ne ja obesvrednuva barem ne jas klimata e TOP. Kaj mene i kaj brat mi vo stanovite postignuva i so vtora brzina. A kamoli koga ke se razduva vo treta koja ne se ni slusa.Прегледај го приврзокот 201829 хаха Значи голема штета е за мене што не ви успева да ја обезвредните FH 35ve.Јас се надевав дека некој ќе се изнервира поради аутофанот или
поради нешто друго ќе сака да ја продаде,ама за жал нема таков.А добро ќе ми дојдеше уште една по пониска цена да најдев да купам.Барам и од
помалите FH 25ve ама нема ни стари ни нови за продажба.Ако некој знае кај ги има помалите нека каже.Како добро би ми дошла уште една ваква појма си немате
Има, јас ја продадов FH35VE токму заради АутоФанот !!Прегледај го приврзокот 201829 хаха Значи голема штета е за мене што не ви успева да ја обезвредните FH 35ve.Јас се надевав дека некој ќе се изнервира поради аутофанот или
поради нешто друго ќе сака да ја продаде,ама за жал нема таков.А добро ќе ми дојдеше уште една по пониска цена да најдев да купам.Барам и од
помалите FH 25ve ама нема ни стари ни нови за продажба.Ако некој знае кај ги има помалите нека каже.Како добро би ми дошла уште една ваква појма си немате
Ти си во заблуда, обезвреднета е Одддамна,,,само не си бил присутенПрегледај го приврзокот 201829 хаха Значи голема штета е за мене што не ви успева да ја обезвредните FH 35ve.Јас се надевав дека некој ќе се изнервира поради аутофанот или
2019ta stigna, R32, inovacii ovo ono, 300 novi modela se izbacija mnogu modeli od niv veke ja sijat u performansi a ti vrza u krpce deka nekoj saka da ja obezvredni tvojata FH so taa vrvcata crna so barem od estetski pricini si trebal da ja kupis bela i da ja ukopas zid..Прегледај го приврзокот 201829 хаха Значи голема штета е за мене што не ви успева да ја обезвредните FH 35ve.Јас се надевав дека некој ќе се изнервира поради аутофанот или
Посочи ми само 1 модел што ја шие?2019ta stigna, R32, inovacii ovo ono, 300 novi modela se izbacija mnogu modeli od niv veke ja sijat u performansi a ti vrza u krpce deka nekoj saka da ja obezvredni tvojata FH so taa vrvcata crna so barem od estetski pricini si trebal da ja kupis bela i da ja ukopas zid..
А бе докторе.....ај да неречам Хансол за 40к ја шие таа вашата од 60к.....ама ја вака ке играме.....за U-Crown би ја мењал ?Посочи ми само 1 модел што ја шие?
Само 1?
Sent from my iPhone using Tapatalk