Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стакло надвор. Како што и реков.
![]()
![]()
GREE Hansol јавува E6 проблем и не работи.
vo kolkava soba ti e fh-to stavena?[DOUBLEPOST=1545732548][/DOUBLEPOST]Zavchera mozda ne, ama vchera si kinea defrostive na WN klimive. Znachi definitivno, cim e pod nula temperaturava se "aktiviraat" defrostite kaj WN klimive. Vchera ostanav buden do kasno, pa zaprimetiv deka FHvo nakaj 2:20 po polnokj napraj eden defrost. Da napomenam deka pokraj sho beshe ladno i vrneshe dozd celo vreme, na ridcheto nad mene sneg imashe zavrnato.Potrosuvacka za fh 35 za prethodnive 9 dena,bidejki meracot mi bese na haier tundrata 3.5. Sega imam i vnatresna izolacija stirodur 3,i na tavanite knauf so 10cm kamena volna. Podobro i poeftino zdravje. Ps samo na auto fan mi e namestenaПрегледај го приврзокот 201962 Прегледај го приврзокот 201963 Прегледај го приврзокот 201964 Прегледај го приврзокот 201965 Прегледај го приврзокот 201966
Zatoa e Vivax, i ne pisuva Midea. I zapomni veke, ne e Gree Lomo eco, zatoa e 30% poeftino.
Ете и тоа го дочекавме,да плаќаме бренд нејм на Мидеа и Грее
Ме чуди само зошто им требаше толку време.Па Мидеа пред дваесет години правеше одлични клими како ОЕМ.
Кој сака може да ги мрази кинезиве,ама па да не беа они уште ќе дававме по шест плати за телевизор![]()
Za profesionalcite ova e samo edna neuspesna podeeksponirana fotografija, napravena so sirokoagolen objektiv so CROP faktor 10, koj slika ostro od 0.3 m do beskonecnost....Ako sakas da slikas kako sto treba treba da se zaboravi na slikanje so mobilen, mene na primer mi e smesno koga gledam kako se slikaat po cora temnica so mobilni i "blicevi" od mobilniot, ziva smeurija. Se izgleda korektno ako se gleda na zaslonot od mobilniot, ako se stavi na golem ekran se gleda kolku e "prosesionalna" fotografijata.Za obichnoto, neistrenirano oko, ova e samo ubava slika napraena so noviov Huawei P20 Pro. Za profesiinalcite ovaa slika e najava za defrosti na sekoi 50 minuti vecher.
Прегледај го приврзокот 201978
Za obichnoto, neistrenirano oko, ova e samo ubava slika napraena so noviov Huawei P20 Pro. Za profesiinalcite ovaa slika e najava za defrosti na sekoi 50 minuti vecher.
Прегледај го приврзокот 201978
А можно е и да работи како он офф поради малкуте квадрати треба да клима со мал минимум колку што јас научив. Баш добра идеа ај поискуснте нека му направат список не е битно дали е вивах,грее, хариер само да е будџет клима до 25000 поредени според минимутотНапротив, многу малку ќе троши баш дека е 11м2, а не 35м2. Ќе работи со помалку од половина сила постојано што е многу ефикасно кај секој инвертер.
Здраво. ми треба еден совет за клима да купам, имам мала соба 11м2 изолацијата нее баш нешто нај топ али добра е... во план сум да земам 3,5kw инвертер клима гледам има привлечни клими Gree Lomo eco, vivax буџетот мие 25.000 ден .. во предходните постови читав инветериве треба 24/7 да равотат за да не трошат многу на идеална темп 22/24.. 3.5 kw сегде пишува до 35м2 се кај мене се надевам 11м2 нема многу да троши или грешам?
Vo red se brat, taka si rabotat WN klimive. Na ispod 0 steoeni nadvor, na 50 minuti/sat vreme pravat po 4 minuti defrost. Ke vidam vecher bash kako ke e.[DOUBLEPOST=1545746974][/DOUBLEPOST]Naprotiv ladno i suvo vreme so mala vlaznost e super za klimive na 50 minuti defrosti? koga gree taa ne ti e vo red nesto klimata
nemam pojma jas od slikanje, cisto na shega go napishav postotZa profesionalcite ova e samo edna neuspesna podeeksponirana fotografija, napravena so sirokoagolen objektiv so CROP faktor 10, koj slika ostro od 0.3 m do beskonecnost....Ako sakas da slikas kako sto treba treba da se zaboravi na slikanje so mobilen, mene na primer mi e smesno koga gledam kako se slikaat po cora temnica so mobilni i "blicevi" od mobilniot, ziva smeurija. Se izgleda korektno ako se gleda na zaslonot od mobilniot, ako se stavi na golem ekran se gleda kolku e "prosesionalna" fotografijata.
ako nemas naucheno dosega, @mdeni ne veruva vo 2,5ki klimi2,5kw klima e podobar izbor za vo mala soba nego 3,5kw poradi pomaliot izduv i pomala potrosuvacka na 2,5 te zasto vo mala soba ite kako se oseka duvanjeto i smeta jas gream 17 m2 so Vivax 09 aemi 2,5 kw si gree super