- Член од
- 28 февруари 2017
- Мислења
- 2.770
- Поени од реакции
- 2.682
Експланешх плиз? Ако не ти е тешко, разбира сеAko imate moznost izbegnuvajte izolacii so stiropor, a ako morate toa da go koristite odete so najmala gustina, stirodur nikako

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Експланешх плиз? Ако не ти е тешко, разбира сеAko imate moznost izbegnuvajte izolacii so stiropor, a ako morate toa da go koristite odete so najmala gustina, stirodur nikako
Nema nikakov problem sega za sega. Ne se slusha ni deka raboti klimata.Vaka po slikite montazata e super a toa sto e minimalno navalena toa e od samata tezina na klimata mislam deka ne bi imalo nikako problem pri rabota na klimata.
So zdravje da se koristi i dolgo i ekonomicno da sluzi.
Епа ти друже више имаш топлинска пумпа!inace imam klimi namesteno vo sekoja soba samo edna mi e inverter taka da za ladenje snabden sum.
Kaj tebe da ne mirisa nesto....taka mi lici.I momakot so poveke lica isto kako tebe propovedase,pa po nekoe vreme gi otvori kartite. I kaj tebe mi mirisa na nesto slicno[DOUBLEPOST=1545317054][/DOUBLEPOST]
I sto ako stavi slika?
би било фино малку поопширно објаснување за ова... за внатрешна изолација да се избегнуваат стиродур и стиропор или за двете!?Ako imate moznost izbegnuvajte izolacii so stiropor, a ako morate toa da go koristite odete so najmala gustina, stirodur nikako
Јас го разбрав воопшто, а дека за внатрешна не треба тоа само по себе. Овде 99% не сфаќаат дека внетрешната изолација е посебна категорија и бара стручност на квадрат.[DOUBLEPOST=1545326553][/DOUBLEPOST]би било фино малку поопширно објаснување за ова... за внатрешна изолација да се избегнуваат стиродур и стиропор или за двете!?
Или васервагата не е ок или монтажата не е ок! Вие разбирате што значи ваква нехоризонтираност?Vaka po slikite montazata e super a toa sto e minimalno navalena toa e od samata tezina na klimata mislam deka ne bi imalo nikako problem pri rabota na klimata.
So zdravje da se koristi i dolgo i ekonomicno da sluzi.
Ako mislis deka ponataka bi imalo nekoj problem togas vikni gi monterite i da ja montiraaat togas klimata pod libelaNema nikakov problem sega za sega. Ne se slusha ni deka raboti klimata.
No me plashi da ne se navali ushte poveke od tezinata so tek na vreme.
Slikaj ja nadvoresnata da vidimeAko mislis deka ponataka bi imalo nekoj problem togas vikni gi monterite i da ja montiraaat togas klimata pod libela
Mnogu e vazno drzacite za nadbonadvore edinica da se montirani na cvrst dzit ili stub Kaj mene klimata desniot drzac e na stub a leviot se drzi na dva strafa na dzit so cigla.
хаххаххааSlikaj ja nadvoresnata da vidime
HAHAHAHHAHHAHSlikaj ja nadvoresnata da vidime
Barem e veselo koga klime e tukaSlikaj ja nadvoresnata da vidime