Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@ohrid Budzet kolkav imas?
Ako ima budzet ko nashiov ohridski budzet, ne ke ima ni za on-off 2,5ka klima
Prvo ti si so dve klimi.Ne mozis da kazis "nema shansa" brat. Jas sega duri bea minusnive temperaturi, vo kukja kakva shto ti opishuvash, so dve 3,5ki uspevav da ja zgream dnevnata 56m2 i plus otvorena vrata od hodnik za da ja toplam sobata od sestra mi, znaci vkupno 80tina i neshto kvadrata greev so klimite. Ne e taka strashno, deka na - 7 FHto i WNot ne ke mozat da ja zgreat dnevnata, ne veruvam, a posebno ko ke zakacham izolacija vo narednive 2 godini.
Ova tie e garancija za upropastuvanje na prostorot so kondenzacija. Provereno so KnaufTERM.Izlepi gi vnatresnite zidovi so gips ploci ama gledaj da se barem 1 santim odaleceni od zidot. Relativno eftina investicija a e sosema solidna izolacija dodeka da se postavi termofasada.
Ova e mnogu podobra varijanta i poekonomicna, megutoa problemot najcesto ne e vo izoliraniot zid tuku vo sosednite, koi se javuvaat kako najladna karika. No dobrata strana e sto greenje 24/7 vo mnogu go namaluva rizikot.Може и да ставиш тервол.
Или пак стиропор и лепак 2цм.
Ништо повеќе не треба.
Ќе направи ова разлика?ако е твој подрумот залепи барем 3см стиропор аир да видиш
Sent from my iPhone using Tapatalk
Уште каква!Ќе направи ова разлика?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ќе направи ова разлика?
Во поладни денови се чувствува многу ладно ...па кај братучед ми залепивме ама стаивме и мрежа и лепак одозгоре
кај него не се седеше без папучи порано а ни кучето доле не лежеше, сеа милина
Да се сложувам, ма и исто да ми троши климава битно да ми е да не се чувствува ладно на нозетеУште каква!
Макар што 3 или 5 дури па и 10 цм не се таква голема инвестиција во споредба на заштедата.
Во поладни денови се чувствува многу ладно ...
Исто и под него е подрум?
Тогаш ќе залепам стиропор, се надевам и кај мене ќе помогнеда да подрум
Budzet .....500 600 evrici@petna Daj Boze da ne si vo pravo. Ostanvit da vidime.