- Член од
- 28 февруари 2017
- Мислења
- 2.770
- Поени од реакции
- 2.682
Очигледно одозгора водата што капела е проблем. А бидејќи од надворешната дува поладно ја замрзнало. Малку чудна ситуација ама еве се случува очигледно.prv pat od ko e kupena vaka napravi. Ne mi beshe jasno i mene. Inache pretivka e nadvoreshnata. Mislam od mrazot deka beshe. Ne beshe ova vibracija od losha montaza, toa da beshe ke se pokazeshe prethodno. Montirana e odlichno, monterot e top. Ova beshe puckanje od vnatre vo nadvoreshnata, kaj perkata. Shteta ne mozam videoto da vi go postiram.
Ќе грее ама тенко си со резервата, тоа 35м2 е за идеално изолирано и неизвесно каква надворешна температура.Dali ovaa inverter klima e dobra za greenje na 28m2 izoliran prostor 16m2 ( soba ) 12 m2 ( hodnik ) so stiropor fasada i pvc prozori.
https://klimi.mk/product.php?id=296
Ако немаш фасада, само цигла-малтер, не те грее ниедна од овие. Ок сега кланот ќе каже дека ломото растур ќе прави, ама додека не опишеш како со изолација, колку прозори, таванот одозгора изолиран ли е, тешко некој може со сигурност да ти даде одговор.позз сакам да прашам живеам во кука имам 45 квадрати цигла малтер е градбата прозори врати пвц нови сакам да ставам клима или инвентар за греенје доста беше со дрва е сеа се мислам од овие две од грее хансолот 3.5кв сто е 33900 на промоциа или ломо 5.5кв таа е 39990 првпат купувам клима инвентар па ако може мисленје дали би се загеало нормално фала однапред