Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема а и тешко дека ке може да најде некој. Сеуште нема евровент нажалост...So B oznaka nema na stranata. So znaci bez eurovent e takviot model. Mozi gresam ako gresam neka me ispravi nekoj. Прегледај го приврзокот 201217

Контактирав и со фабриката во Чешка чекам одговор. Да видиме што ќе кажат тие.
Тешки нека речат дека е нов модел и подобар и дека сите се лажиме дека е чкарт. Барем ќе се опуштиме малку и ќе знаеме дека не е се така црно и преварантски во државава
Се додека на сајтот, во реклами, во флаери пишува едно, а продаваат друго е превара и ништо друго. Дури и да е подобар моделот не ја оправдува несериозноста што ја имаат!!! Дури и да добиеш подобар модел не треба да бидеш задоволен затоа што доколку прават вака кој знае колку пати си купил погрешни работи отколку што си сакал!!!
Уште фабриката реклама нема направено за овај модел ти очекуваш овие закочениве кај нас да ги сменат флаерите.[DOUBLEPOST=1544724694][/DOUBLEPOST]Дали има модели од даикин што никогаш не добиле еуровент??
Еуровентот е доказ за некој квалитет, или само ги покажува реалните перформанси на производот??
Така треба. Не само паника и враќај. Да се расчисти ситуацијата е поважно зошто е важен модел - за ако нечини да знаеме!Не верувам, затоа контактирав и во Чешка, а испратив и емаил до даикин европа. Ќе видиме што ќе кажат.
Да ти кажам ич не ми е битно сето ова , за климата немам платено ни денар можам да ја вратам и да не се замарам.Но се обидувам да соберам информации да помогнам за да знаеме што се случува не само јас туку сите, и никој да не биди излажан[DOUBLEPOST=1544726825][/DOUBLEPOST]Не верувам, затоа контактирав и во Чешка, а испратив и емаил до даикин европа. Ќе видиме што ќе кажат.
Да ти кажам ич не ми е битно сето ова , за климата немам платено ни денар можам да ја вратам и да не се замарам.Но се обидувам да соберам информации да помогнам за да знаеме што се случува не само јас туку сите, и никој да не биди излажан
Повеќето од тука луѓе што се објективни би ја вратиле одма климава без разлика дали имаш платено или не.Прегледај го приврзокот 201223 Прегледај го приврзокот 201225
Пишува дека се исти само полнењето е различно