Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova so linkov za najdobar inverter e ziva glupost.Kao demek nie imame iskustvo so site brendovi i sega ke sudime koj e najdobar.Ili ke glasame za toa sto go imame,abe glej si rabota.Pisi koj inverter go imas , sto grees so nego,kakva izolacija,zadovolen si ili ne i slicno , pa koj sto go interesira ke si najde,ke si procita inaku top lista za najdobar mozete da si najdete po internetov.Aj sea roknete gi malku neka toplat,a ne ja stail na 20° , oblekol dva dzempera i mu trosela 90W glupostiA koji ke gi distribuira nosi Sega Haier vo Makedonija ?

Izgleda rezultatite na "strucnoto" istrazuvanje od novokomponiraniot "strucnjak" ne mu se bendisaa pa si napravil sam anketa i objavil rezultati.Ова се резултатите од анкетата:
https://docs.google.com/forms/d/1Xl4MKKQpTvRY6xjfpXBCZcngHsQeZkyxr4MNkwWwKiY/viewanalytics
И да ви напоменам, од принцип GREE да не купувате. Се обидоја одредени членови на форумов (вработени во Gree) да пуштат некаде 15 гласања лажни, пример најдобар бренд Gree, најисплатлив Gree и се одбрано натаму Gree... Ќе ги прашам јавно, не ви е срам? Друго, подобри сте од Panasonic? Форумов служи да им се помогне на поединци со реални искуства од членовите на форумов, не некој да тера бизнис да манипулира овде со еден куп народ за 200еур плата што ја зема од Gree, срамота!
Ако има модератори на форумов, предлагам сите да се организирате и да ги посочите и да бидат банирани!

Trckaj si po topkata i kladilnicite. Ne se butaj kaj sto ne ti e mesto.A вие од Gree не лапате, туку од многу љубов тоа работите за без пари.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
.... на Даикинот кјарот е 2.000, на Мидеата е 4.000ден....Мидеата е одма подобра "и препорачана од комшики" како во м2 така и во Kw od Daikonot нели, и уште 12ка ? 

Не, ако не ти смета звукот!Macenje li e za klimata da ja chuvam na najjak izduv?
Ne mi smeta. Deka e poladno denovive, sakam ednata klima vo dnevna da ja stavam na 4ka izduv, taa shto duva nakaj hodnikot. Edna nedela taka da ja rabotam, duri ne si zamine sestra mi pa da nema potreba so otvoreni vrati da gream. So najjak izduv, podobar efekt ke dobijan, izduvot na nikoj nema da mu smeta, ne duva nakaj lugje, a na buchavata voopshto ne obrnuvame vnimanie, ne ni smeta na nikoj.Не, ако не ти смета звукот!
Не ви одговора муабетот на двата дупли прифила.Trckaj si po topkata i kladilnicite. Ne se butaj kaj sto ne ti e mesto.