D
Deleted member 95595
Гостин
Ne mozam jas da najdam soodveten nachin za greenje na spalnata moja. Na trojka izduv, WN35kata si duvashe odlichno, se vo red, no nekako imav cuvstvo deka ne mi se raspredeluva toplinata ni sobata kako treba. Ne deka mi beshe ladno, no ednostavno takvo cuvstvo imav deka toplo beshe samo tamu kade shto duvashe klimata, a dolu desno od nea, na 2-3 metri kako dosta poladno da beshe. Sabajlevo gi zavrtiv tie plasticnite perki na izduvot da duvaat nadesno, bidejki pobiten mi e delot kaj krevetot i kaj krevetcheto od bebeto da mi bide potoplo.И Скопјево многу студено ноќеска (-6*С) а и утрово е ладно... како и поголемиот дел од регионов ...но изгледа према AccuWeather oва е едно од најладните деноноќија по нивните прогнози за сезонава ... уше некои 5-6 дена со вакви температурни минуси (до -6 -7... но не пониски) ...според нив значи, не очекува уште една надпросечно топла зима... Што би рекле зима за Он-Оф климатизери ... и зимо за висок COP на инвертерите!Уживајте!
Прегледај го приврзокот 200718
Прегледај го приврзокот 200719
Ovoj "fenomen" bi go prepishal jas na malku pogolemite toplotni gubitoci shto najverojatno gi imam vo spalnata, toa shto ima erkeri i prekrshuvanja.
Eve vaka e montirana vnatredhnata, dolu levo na slikava mi e krevetot za spienje, a tie dvete vdlabnatini se erkeri, izleguvaat na prazno, pod niv nema nishto i podot vo tie vdlabnatini i pod klimava okolu balkonskava vrata e mnogu laden.

Уживајте!