- Член од
- 18 јуни 2018
- Мислења
- 45
- Поени од реакции
- 60
Ете направив ограничување по емаил. Само еднаш ќе може да се гласа, ај провери дали е окNe e ok, sekoj moze po kolku saka pati da dava mislenje bez ogranicuvanje i da manipulira so anketava.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете направив ограничување по емаил. Само еднаш ќе може да се гласа, ај провери дали е окNe e ok, sekoj moze po kolku saka pati da dava mislenje bez ogranicuvanje i da manipulira so anketava.

Добро бе, кој беше тој што за греење до 50м2 го препорачува Vivax 2.5 AEQI?Ми рековте да се потрудам, еве направив форма на прашања. Ова ако го одговорат сите, многу ќе им се поедностави изборот на сите. Најдобро е да одговарате само оние кои имате лично искуство или сте 100% сигурни, со цел податоците да бидат поверодостојни. Се надевам дека новите потенцијални корисници на клима нема да имаат потреба да читаат 1400+ страни!(ако има некоја забелешка за измена слободно пишете, модел итн.)
Па одговарајте/гласајте, ова е линкот:
https://goo.gl/forms/Ezio2stp2F0C3aS93
.... нека признае, нека се јави сам зашто имам врска кај модер.. хахаха... се зезам! Само да не заебеме некој!....а можда сум и ја онака ќорав па лапсус!!! ЈБГ! 

Sega funkionira, napravi reset i pocni od nula.Ете направив ограничување по емаил. Само еднаш ќе може да се гласа, ај провери дали е ок![]()
Ок, ресетирам, sorry до тие што одговорија, ги замолувам пак да одговорат. Сега е потребно логирање и секој може да гласа само еднаш.Sega funkionira, napravi reset i pocni od nula.
Шарап море таму, немој да рекламираш брендови на избори!Vivax i Haier se megu najsolidnite budzetni ( poevtini ) klimi onosno BEST BUY za cena kvalitet
inaku najdobri se Panasonik Daikin Mitsubishi Toshiba
Шарап море таму, немој да рекламираш брендови у кампања!![]()

Дај ми страна во мк што продава Fujitsu ќе ги ставам, да ги видам моделитеДобро бе, кој беше тој што за греење до 50м2 го препорачува Vivax 2.5 AEQI?.... нека признае, нека се јави сам зашто имам врска кај модер.. хахаха... се зезам! Само да не заебеме некој!....а можда сум и ја онака ќорав па лапсус!!! ЈБГ!
ОК е изработено Филип (супер и за ограничувањето при гласање само еднаш)...
но сепак останувам на она што го реков погоре... и уште повеќе се слагам со она за анкетите од Че59!
И нешто не забележав најдобриот бренд на Светот го има ли на листата? На Fujitsu мислев!![]()

Додадено
И Скопјево многу студено ноќеска (-6*С) а и утрово е ладно... како и поголемиот дел од регионов ...но изгледа према AccuWeather oва е едно од најладните деноноќија по нивните прогнози за сезонава ... уше некои 5-6 дена со вакви температурни минуси (до -6 -7... но не пониски) ...според нив значи, не очекува уште една надпросечно топла зима... Што би рекле зима за Он-Оф климатизери ... и зимо за висок COP на инвертерите!More ladno snoshti, majku mu stara!
Уживајте!