Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ми рековте да се потрудам, еве направив форма на прашања. Ова ако го одговорат сите, многу ќе им се поедностави изборот на сите. Најдобро е да одговарате само оние кои имате лично искуство или сте 100% сигурни, со цел податоците да бидат поверодостојни. Се надевам дека новите потенцијални корисници на клима нема да имаат потреба да читаат 1400+ страни! :) (ако има некоја забелешка за измена слободно пишете, модел итн.)

Па одговарајте/гласајте, ова е линкот:
https://goo.gl/forms/Ezio2stp2F0C3aS93
Добро бе, кој беше тој што за греење до 50м2 го препорачува Vivax 2.5 AEQI? :tapp: .... нека признае, нека се јави сам зашто имам врска кај модер.. хахаха... се зезам! Само да не заебеме некој!....а можда сум и ја онака ќорав па лапсус!!! ЈБГ! :LOL:
ОК е изработено Филип (супер и за ограничувањето при гласање само еднаш)...
но сепак останувам на она што го реков погоре... и уште повеќе се слагам со она за анкетите од Че59!
И нешто не забележав најдобриот бренд на Светот го има ли на листата? На Fujitsu мислев! ;)

Последно уредено:
Vivax i Haier se megu najsolidnite budzetni ( poevtini ) klimi onosno BEST BUY za cena kvalitet
inaku najdobri se Panasonik Daikin Mitsubishi Toshiba
Шарап море таму, немој да рекламираш брендови на избори! :LOL:
Мислев во време на избори (гласања)!

Последно уредено:
Добро бе, кој беше тој што за греење до 50м2 го препорачува Vivax 2.5 AEQI? :tapp: .... нека признае, нека се јави сам зашто имам врска кај модер.. хахаха... се зезам! Само да не заебеме некој!....а можда сум и ја онака ќорав па лапсус!!! ЈБГ! :LOL:
ОК е изработено Филип (супер и за ограничувањето при гласање само еднаш)...
но сепак останувам на она што го реков погоре... и уште повеќе се слагам со она за анкетите од Че59!
И нешто не забележав најдобриот бренд на Светот го има ли на листата? На Fujitsu мислев! ;)
Дај ми страна во мк што продава Fujitsu ќе ги ставам, да ги видам моделите :)

upload_2018-12-5_21-48-51.png

Не ми е јасно како може Даикинов на -7 да испорачива топлина од 4.07.
А на -15 4.20?
Да не се работи за некоја грешка?
Бидејќи по некоја логика треба на -7 повеке да грее одколку на -15 :eek::rolleyes::rolleyes:???????

More ladno snoshti, majku mu stara!
И Скопјево многу студено ноќеска (-6*С) а и утрово е ладно... како и поголемиот дел од регионов ...но изгледа према AccuWeather oва е едно од најладните деноноќија по нивните прогнози за сезонава ... уше некои 5-6 дена со вакви температурни минуси (до -6 -7... но не пониски) ...според нив значи, не очекува уште една надпросечно топла зима... Што би рекле зима за Он-Оф климатизери ... и зимо за висок COP на инвертерите! ;) Уживајте!
upload_2018-12-7_9-48-7.png
upload_2018-12-7_9-49-52.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom