Xibalba
Господин Господин
Taka e koga ima potkupeni moderatori.
A ne objektivni.

Само уште да кажеше колку пати модераторот избришал мислење на твое барање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taka e koga ima potkupeni moderatori.
A ne objektivni.

Se toa ok, ama se utepaa od mrcenje vaka bilo ona bilo ,losa montaza,vivax ne cini ova ne cini e sega da vidime tie kako montiraat,dali e ok, ne e ok. P.s. beknete nesto ke snema lentaОвие сите се нови згради. И тие со виваксот мислам беа. Според плановите за објектот, климите се ставаат во терасите. Што е естетски (па и заради проблеми со бучава и издувување) далеку подобро неголи да висат под и над нечиј прозор. Бевме како Индија социјалните згради со тие клими. Од друга страна, за греење или ладење треба да се наложи употреба на централен систем, локален или раководен во самата зграда. Многу е попрактично, (можеби и поефтин не знам, вие сте сепак стручни за тоа) неголи крцкање на зградиве со некои вентилатори со квадарен облик.
Да бекнеме деKako sto vetiv sliki od montaza na gree, pa me interesira sto ke kazat strucnjatice,losa li e montazat, dobra li e, sto se razlikuva od montazata na vivax ot sto ja plukaa ? Ajde strucnjaci bujrum objasnuvajte
Види Климе да не е над тебе со неговото тезгере па од неговата што спие у дефрост ти тече вода на климата и ти си мислиш твојата е во дефрост
Гледам не си се јавил не си пишал податоци за климата....непостоиш ни ти ни твојата измислена клима, сите ке те познаат дека си само трол.
Сеа продолжете си го трачарењето со Климе, како ви е ладно, како на 15мин ви ги лади... ала две теткици у фризерница
А ти си ја среди чешмата и комшиката под тебе?si tece kako ceshma
inace odma do nadvoresnata edinica imam oluk ama pametnite monteri ne mi pustija edno crevce za tamu da ide vodata
Sent from my iPhone using Tapatalk
А ти си ја среди чешмата и комшиката под тебе?
ne ja srediv jas, a i nemam nikoj pod mene taka da ne mu smetanna nikoj....
Sent from my iPhone using Tapatalk

Zavrsi osnovno skolo prvo za po forumi....pamti sto si napisal pred da napises nesto so sto sam se fakjas vo gluposta.
....glej si u svojot dvor prvo
Ок си е!
Se toa ok, neka bide taka samo drug pat ne mrsete za drugi zs mozda bi i tamu umalo takva kombinacija i tamu da se umasenai 3 ti firmi i razno razni monteri ...Да бекнеме де
Овие клими ги има монтирано друга фирма која нема врска со Грее, а од Грее нема ни гаранција за уредите, само ги имаат купено и препродадено.
Зградата е блиску до Технолошки фак. а климите на изведувачите на зградата им ги има продадено и монтирано трета фирма која се бави со климатизација а со име В.Т.
А Гаранции за опремата немаат добиено од Грее затоа што што сами сакаа да ги монтираат на начин како што се и монтирани-неправилно.
П.С. Ако треба да ги напишам и двата субјекта со полно име и презиме кажи да дополнам.
Ne mislev na tebe tuku na misticen i ostanati moderatori inace ti si ok lik i ne se odnesuva ova na tebe pozz i sekoe dobro.