- Член од
- 27 ноември 2018
- Мислења
- 218
- Поени од реакции
- 370
Фала за одговорот. Некако најмногу ме трга Mitsubishi зошто мислам дека се посигурни со квалитетот .За Gree бев заитересиран најмногу заради тоа што прочитав дека имаат 10години гаранција,но кога прашав во продавница почнаа да ми кажуваат некои глупости со плаќање па ги баталив. Cooper&Hunter ја има брат ми еве веќе 1 месец задоволен е па затоа помислив на нив како опција, а и добри карактеристики имаат.Незнам како се покажани ваљда некој знае. Парното е на дрва и не би го заменил ни за клима од 5000€ зошто кога ќе стопли стоплено е, а и најмногу за детето зошто цело време трча и игра низ сите соби. Климата ќе ја користам инцидентно и како што реков преку ден, од пон. до петок. На почетокот ги разгледував
Mithc fh50ve i ln50ve ама мислам дека нема потреба од толку скапа зошто нема да работи цело време.Мислам дека и до оваа цена ќе се најде нешто посалам. Поздрав
Mithc fh50ve i ln50ve ама мислам дека нема потреба од толку скапа зошто нема да работи цело време.Мислам дека и до оваа цена ќе се најде нешто посалам. Поздрав