- Член од
- 19 декември 2014
- Мислења
- 566
- Поени од реакции
- 735
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Alekso ko me spomna da spoedelam Info za ljubeniot im model na Klime i Roli
AEQI35 na VIVAX bila so proziren izmenuvac i nebila za greenje, sumljiva e dali i do -5C bi greela, taman za na more vo Mediteranski usloviNam "samo" moreto ni fali da bide dobra kupovina
http://www.elitemadzone.org/p3861440
Прегледај го приврзокот 199189
Дали ке ги има или нема поларни зими ти видовит си или шо?ако така гледаш ондак ни фалат и поларни зими за да биде топ куповина нордикот
Sent from my iPhone using Tapatalk
Strelec, aj te molam priberi se.... 7 do 10 godini? Jas ne gi kupiv za tolku da mi traat, ne mi rastat pari na drvo :-DДали ке ги има или нема поларни зими ти видовит си или шо?
климата се купува за најмалце 7год па и 10...прошлата зима беше топла ама па затоа претпрошлата беше кочан.
незначи дека оваа или незнам за 2 години нема повторно да има зима како онаа 2016/2017 кога сите Нордик бараа![]()
А ја се плашам па од ова, што ли чудо од клими ке бидат тие после 5год а не па за 7 или 10...изгледа на воздух-вода ке мењаме тогаш само да не послужи здравје и паметStrelec, aj te molam priberi se.... 7 do 10 godini? Jas ne gi kupiv za tolku da mi traat, ne mi rastat pari na drvo :-D
знам знам кинезите и трета смена работеа за да постигнатДали ке ги има или нема поларни зими ти видовит си или шо?
климата се купува за најмалце 7год па и 10...прошлата зима беше топла ама па затоа претпрошлата беше кочан.
незначи дека оваа или незнам за 2 години нема повторно да има зима како онаа 2016/2017 кога сите Нордик бараа![]()
Alekso ko me spomna da spoedelam Info za ljubeniot im model na Klime i Roli
AEQI35 na VIVAX bila so proziren izmenuvac i nebila za greenje, sumljiva e dali i do -5C bi greela, taman za na more vo Mediteranski usloviNam "samo" moreto ni fali da bide dobra kupovina
http://www.elitemadzone.org/p3861440
Прегледај го приврзокот 199189
Што е поентата на сликава што ја ставаш понекогаш? Дека имало во најладната зима во Македонија температури во 13 ноќи под -14Ц по некој саат?Тебе очигледно треба да ти се црта.
Потребата на пазарот за која ти зборуваш Температурно е диктирана и изразена во непредвидена ладна зима 2016/2017.
Во ваква зима сите бараа клими за до -20 или -30.
Ја сум спремен и за ваква ако недај боже дојде во следниве години.
![]()
@Klima ured bekni, mi snema lentaNe znam koj del ne go razbra...Beko 3.5 kw inverter, fonko 3.5kw on off, carrier 3.5 on off.
Posto se pravis naudren,eve pak ke prasam
na sto se great nivnite roditeli,braka,sestri itn(nemora podalecna rodnina). I po kolku koli imaat istite vo edna familija. I dali ziveat vogradot/seloto vo koe se rodeni,ili se"dojdenci". @Klima ured ured koga pocna so klima da se grees? Imas li solar? Imas li led sijalici segde? Imas li A++ uredi? Imas li euro6 motor na kola? Imas li fotovoltaicni paneli?
@Klima ured bekni, mi snema lenta
Neam pojma brat sho treba da beknes, ama ja imav slikava v telefon i mi se vide prilika da ja postiram
Seriozen si ili me vozis?Sto da beknam bekni ti na sto se grees ?[DOUBLEPOST=1541580585][/DOUBLEPOST]
???