- Член од
- 19 декември 2014
- Мислења
- 566
- Поени од реакции
- 735
Da bee pa da dojdat i ovie od Gree zs nema ni gree klimiDaj kazi vo koe malo zivees klima ured da poraboti na teren![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da bee pa da dojdat i ovie od Gree zs nema ni gree klimiDaj kazi vo koe malo zivees klima ured da poraboti na teren![]()
Eve jas se prijavuvam da dojdam ti samo kaziDa bee pa da dojdat i ovie od Gree zs nema ni gree klimi
Патиштата кои водат до успесно продавање многупати се покажало дека често пати чудни и нелогични. Најдобар доказ за тоа е начинот на продажба на ГРЕЕ климите, на еден арогантен и често пати дрзок и непримерен начин кој ете можеби и има успех, во една констелација кога и немате вистинска стручна и правовремена информација што навистина купувате итн.......
За мене е стварно глупаво да на прв поглед немате цена на коштање на производот, како некакво првично приближување и будење на интерес за купување или за одбивање или играат на карта дека некој со својот љубезен глас у стручност ќе ве “натера“ да купите.
Има една интересна вистина во трговијата, која уште во 17-еттиот век ја приметил некој италијански економист: се вика правило 70-30. Имено 70 проценти од купувачите го прават 30 проценти од вкупниот промет или обратно 30 проценти од купуваќите ви прават 70 проценти од вкупниот промет. По таа логика зошто да се замарате со овие 70 проценти кои само ќе ве изморат, кога мозете со нив по кратка постапка сакаш несакаш ( при тоа нешто ќе упали), а убавите зборови и насмевки ќе ги сочувате за овие 30 проценти. Ова во последниве години е приметно во банките во Америка каде порано и 1 долар да ставате во банка ќе ви титраат јајца и ќе ви даваат кафиња, сега тоа е мртво, ги бираат само оние кои им носат вистински профит (баш оние 30 проценти од погоре).
Ете и оваа политика на цени можеби нешто такво...... го чекаат тој што ќе ги контактира да му се посветат во потполност.....или пак ќе им се јавуваат само овие досадниве од овие 70 проценти и ќе ги умрат со празни муабети......
Greska si,ova e sonot na Strelco site da se so klima i toa mitshu daikin ili toshibaМислам дека најдов каде живее @Kлима уред...
![]()
Poslednata na T ni u najlos son ne bi ja sonilGreska si,ova e sonot na Strelco site da se so klima i toa mitshu daikin ili toshiba![]()
Da de toa kosmar se vikaPoslednata na T ni u najlos son ne bi ja sonil![]()
Ne e do mestopolozbata tuku defekt e nesto klimata ili pak tolku i se silite.Eve kako e namestena klimata. Se najduva pod erker. Dali mislite deka mestopolozbava e pricina za slabite performansi?
Ona sto ne se gleda e 30 cm rastojanie pogu zadniot del od klimata i zidot.
Garancijata e pominata. A i klimata ne e rasipana vo smisla deka ne raboti, samo potrosnjata bese golema, a greenjeto poslabo.Baraj servis da ja proveri klimata.
Tolku i e kapacitetot ( kvalitetot ) na klimata.samo potrosnjata bese golema, a greenjeto poslabo.
Ma nemoj so kaza sega.Tolku i e kapacitetot ( kvalitetot ) na klimata.