Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tuka ima nesto lepeno prelepuvano aaaaa he he abre makedonce c c c v@Strelec
Немој да манипулираш.Фирмата е во јапан а склапано е во кина.со зелено да ти се одмарат очите
![]()
Ne bi se slozil, za 3,5kite Hidroset imase visoki ceni.....za modelot LFC cenite im se sosem OK i go jadat Mitsubishi u kapacitet.Затоа се такви и цените.
Фуџицу исто како да нема кај нас заради цените на Ходросет, иначе многу ги користат. Ама како буџет опција на Мицубиши, а не како поскапи.
Toa uopste ne e LFCA, LFCA vekje ne se proizveduva^LFCA vo hidroset e momentalno 64.500, cenata e od sajtot I vredi za nekoj sto ima potreba od takva mokjnost.
Eve ja^LFCA vo hidroset e momentalno 64.500, cenata e od sajtot I vredi za nekoj sto ima potreba od takva mokjnost.
Смешки се, ај што претеруваат со цени, па и лажат на сајт.@GT1 исто се запали за LFCA кога ја виде рекламата ЛФЦА за 64.500 .
Но GT1 не е наивен и фино лепо си праша точни ознаки на внатрешна/надворешна и си доби одговор дека LFCA веќе нема да ја носат и замена е KLCA/KLTA.
Плус имаш и лик на IT што сакаше LFCA да купи и после пар страници на ИТ покажа слики од KLTA/KLCA.
Овде бараше LFCA
Но намонтирал друго.
Site novi modeli se poslabi po@GT1 исто се запали за LFCA кога ја виде рекламата ЛФЦА за 64.500 .
Но GT1 не е наивен и фино лепо си праша точни ознаки на внатрешна/надворешна и си доби одговор дека LFCA веќе нема да ја носат и замена е KLCA/KLTA.
Плус имаш и лик на IT што сакаше LFCA да купи и после пар страници на ИТ покажа слики од KLTA/KLCA.
Овде бараше LFCA
Но намонтирал друго.
Ако за gree...mk збориме сајтот е скоро ист дизајн со глобалниот сајт global.gree.com, правен е да е Copy/Paste на глобалниот.Смешки се, ај што претеруваат со цени, па и лажат на сајт.
Кога сме кај сајтови, зашто Грее нема цени и каталози? А и нема нови модели како Фери?
I ova e tesko za oficijalnite vo gree mak da dadat odgovorgree GWH12YD-S6DBA2A/0
Gree GRS 121 EI / JAM2-N3
Ke ve zamolam za ovie dva modeli dali imaat i koja e razlikata.Greemak Group ili nekoj drug ako znae.fala