Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze da svati sirotinja deka postojat luge sto imaat pari,i baraat kvalitet i provereni proizvoditeliИскрено очекував поконструктивна реплика или во најмала рака подолг одговор.
Јас мислам дека оваа е доволна за мојот простор, ако ми е топло можам да отворам врата и да ми се стопли и салонот.
Според тебе климата што ја зедов е добра или не е добра (ако не е зошто)?[DOUBLEPOST=1536149072][/DOUBLEPOST]
Кој бренд е овај INNOVA?
Ako e vaka postavena nadvoresnata edinica, balkonot (lodjata) e klasicna, kako sto mi izgleda, si napravil ogromna greska pri montazata. Vo zima ce imas leden balkon, a vo leto pretopol balkon i najmalce 30 pogolema potrosuvacka na el. energija. Zatoa sto istiot vozduh postojano ce ti se vrti niz izmenuvacot, namesto da zema svez od okolinata. Greska ogromna greska na nekoj "monter" koj ako toa bilo tvoja zelba za takva orientacija ne trebal da te poslusa.....и?
што би одбрал ти да грее повеќе од 3,4kw на -15 степени? без одговор од памфлет туку со бројки од еуровент.
Еве ја кај мене
Што според тебе добив/изгубив?
мојата е 880*840 а амберот е 790*980.
Како одговор на претходниот кој праша за SF50VE, јас пред да се информирам лаички од прва бев одлучен да земам Амбер Нордик.
Кога видов дека спецификациите од производителот (ГРЕЕ) е тие на кои треба да се верува, Амберот е добра клима но за разлика сите докажани брендови кои имаат Eurovent ја избрав SF50VE зошто купувам и знам што купувам.
mozebi nemal golema/dolga skala monterot, ili tesko mu bilo na drugiot zid ja nameste, pa tuka na balkon najlesno, najbrzo.Ako e vaka postavena nadvoresnata edinica, balkonot (lodjata) e klasicna, kako sto mi izgleda, si napravil ogromna greska pri montazata. Vo zima ce imas leden balkon, a vo leto pretopol balkon i najmalce 30 pogolema potrosuvacka na el. energija. Zatoa sto istiot vozduh postojano ce ti se vrti niz izmenuvacot, namesto da zema svez od okolinata. Greska ogromna greska na nekoj "monter" koj ako toa bilo tvoja zelba za takva orientacija ne trebal da te poslusa.....
Ako e vaka postavena nadvoresnata edinica, balkonot (lodjata) e klasicna, kako sto mi izgleda, si napravil ogromna greska pri montazata. Vo zima ce imas leden balkon, a vo leto pretopol balkon i najmalce 30 pogolema potrosuvacka na el. energija. Zatoa sto istiot vozduh postojano ce ti se vrti niz izmenuvacot, namesto da zema svez od okolinata. Greska ogromna greska na nekoj "monter" koj ako toa bilo tvoja zelba za takva orientacija ne trebal da te poslusa.....
Само прогласени број 1?Da.sporime mozeme ama fakt e deka GREE e:
Прегледај го приврзокот 196392 Прегледај го приврзокот 196393
Ti da ne si ja utnal temava slucajno.....ovde e za najekonomicno greenje.Само прогласени број 1?
Другар темава е за греење, вицовите барај ги во друга тема.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ti da ne si ja utnal temava slucajno.....ovde e za najekonomicno greenje.
Nekaza nisto kako kotelot na drva, taka pocna na temava. Sega stana strucnjak za klimi.....katastrofa.[DOUBLEPOST=1536168378][/DOUBLEPOST]Od kade niknavte tolku strucnjaci vo zadno vreme.
Замерката на tzatko е на место, истата надворешна можеле да ја постават паралелно со оградата на земја (немора да биде закачена) и така и климата и балконот ќе ти бидат функционални.другиот "ѕид" е голем прозор од кој доаѓа природна светлина во пресобјето низ внатрешните скали.