Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Замерката на tzatko е на место, истата надворешна можеле да ја постават паралелно со оградата на земја (немора да биде закачена) и така и климата и балконот ќе ти бидат функционални.другиот "ѕид" е голем прозор од кој доаѓа природна светлина во пресобјето низ внатрешните скали.
Ti taman ke razberes nesto i pak se gubis koga ke gi vidis drugarcinjava....hahahah[DOUBLEPOST=1536173934][/DOUBLEPOST]Ko mali deca vo gradinka ste.[DOUBLEPOST=1536173971][/DOUBLEPOST]Vie poise reklama napravivte na Gree negoli bilo koj tuka na forumov.[DOUBLEPOST=1536174004][/DOUBLEPOST]Plus i za doma si kupi Gree.....hahahahah.Во северна Кореја на вести одело дека биле светски прваци во фудбал, во Македонија грее број еден во светот. Пополека стануваме северна
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Da.sporime mozeme ama fakt e deka GREE e:
Прегледај го приврзокот 196392 Прегледај го приврзокот 196393
Замерката на tzatko е на место, истата надворешна можеле да ја постават паралелно со оградата на земја (немора да биде закачена) и така и климата и балконот ќе ти бидат функционални.
Bas taka Provereni i Dokazani se ...zatoa gi remarkiraat, kaj i da e i ti si kupis edna
Прегледај го приврзокот 196409
Прегледај го приврзокот 196410
Mene mi e grda ako me prasuvas so tolkava nadvoresna, kako 5ka dava 4,2Kw na -10 sto i ne e loso ako poskapata za 20k FH50VE dava samo 300W pojse.малце погоре те прашав дали мојата клима е добра... не ми одговори.
Namesto SF50 -Za tie pari fucicu 18LFC samo steta poveke ne se nosi kaj nas i e zameneta so upola poslab model za istite pari.и кажи ми што доби со постот?
или испаѓа секогаш кога ќе се нема одговор план Б со пост како ГРЕЕ се најдобри, на што 7-8 реплики дека е виц и од така од почеток.
утре денски (на сонце) ќе постирам слики од балконот.
малце погоре те прашав дали мојата клима е добра... не ми одговори.
EVE DA PROCITAMEDeca, pak ke kazam, zemete citajte. Imavte post od Strelec vo koj Daikin potvrduva koj e broj 1 , zatoa tisina. I uste ednas CITAJ TE, ne samo fudbal, kladilnici i pecki na drva.
Mene mi e grda ako me prasuvas so tolkava nadvoresna, kako 5ka dava 4,2Kw na -10 sto i ne e loso ako poskapata za 20k FH50VE dava samo 300W pojse.
Ti si prosol poeftino 20k, ama se kladam ne si ocekuval deka ke donesat tolkava nadvoresna.
Sum imal Mitsu i deka se dobri samo zatoa sto pisuva Mitsu ne bi rekol. Sekoja klima ima mani.
Mene me interesira ti kako korisnik so ke ni kazes za nea....a znam deka samo edno ke kazes ....pisuva na nea Mitsu i mora da e odlicna neli ?
A AutoFanot kakov i e...mrda ili nemrda od prva brzina ? Koja minimalna potrosuvacka ima na ladenje/greenje ?
So fajde imame ako ja imas klimata a nisto ne spodeluvas...
![]()
Namesto SF50 -Za tie pari fucicu 18LFC samo steta poveke ne se nosi kaj nas i e zameneta so upola poslab model za istite pari.
Ima Amber nordik 18kataВо претходен пост пишав дека мојата е 880*840 а амберот е 790*980. Тоа доаѓа дека амберот (за која првично размислував, затоа и со неа ја споредувам) е 9цм пониска, но и 14 поширока.
Дали тоа ја прави амберот исто така грда?
Разликата со FH е скоро 30к и мислам дека придобивките во моќноста не ја оправдуваат ценовната разлика.
Не ја зедов затоа што пишува Mitsu, ја зедов затоа што има добри перформанси.
Во еден од претхнодните постови имав прашано за Toshiba Suzumi Plus 16-ка и конкретно во тој случај ти сум благодарен што ме советува дека не е добар избор (за што се сложувам).
Јас како корисник не сум пишал за моето искуство затоа што сме на крај на лето и можеби помалку од 5 пати сме имале потреба да пуштиме клима да се ладиме. Тоа било кога сме имале гости и сме биле 10+ луѓе. Во овие случаи фанот бил пуштен на 1 или 2. Досега не сум ја пуштил на аутофан.
Немам поставено мерач (можеби на зима, неодамна ја зедов климата) затоа не можам да кажам колкава е потрошувачката.
п.с. исто така мислам дека Панасоник CS/CU-Z50TKE е добра клима сега кога е намалена и цената (најверојатно и подобра од мојата).[DOUBLEPOST=1536180187][/DOUBLEPOST]
покрај таа која не се носи кај нас, има друга ?
Ima Amber nordik 18kata