Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Shining 2

young-man-riding-three-wheel-bicycle-in-picture-id689083090

Еј, сега гледам :) Абе не може да не постои корисна тема како оваа затоа што неколку ликови наместо да дискутираат - се напаѓаат и навредуваат меѓу себе :)

Ја отворам повторно. Разменувајте си мислења и искуства.

Подолги банови ќе ја средат дискусијата. Прекинете со форсирање и напаѓање на еден бренд

Модератори, обрнете внимание, првата навреда одма бан на неколку дена. Дај да се среди темава малку. И без попуштања на одредени пациенти.
Еве, јас доброволно ќе одмарам неколку дена [emoji14]

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

nekoj iskustva so Mitsubishi Heavy Industries inverter ili hyper inverter klimi dali ima?

nekoj iskustva so Mitsubishi Heavy Industries inverter ili hyper inverter klimi dali ima?
Jas imam 3 Mitsu klimi doma. Edna e Mitsu FH35, a drugite dve se WN-35. Nov korisnik sum, fakticki posle zimata gi staviv, na 27mi Fevruari dvete WN, a FH-to ja staviv pred mesec i pol. Jas sum prvicno zadovolen. Mala smetka mi dojde za struja. Za pogolemo iskustvo imas ovde clenovi kako @mdeni koi shto go koristat hiper inverterot na Mitsu vekje podolgo vreme.

Jas imam 3 Mitsu klimi doma. Edna e Mitsu FH35, a drugite dve se WN-35. Nov korisnik sum, fakticki posle zimata gi staviv, na 27mi Fevruari dvete WN, a FH-to ja staviv pred mesec i pol. Jas sum prvicno zadovolen. Mala smetka mi dojde za struja. Za pogolemo iskustvo imas ovde clenovi kako @mdeni koi shto go koristat hiper inverterot na Mitsu vekje podolgo vreme.
Твоите се Мицу Електрик
Него му треба мислење заМицу Хеви!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom