Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Подолги банови ќе ја средат дискусијата. Прекинете со форсирање и напаѓање на еден бренд

Модератори, обрнете внимание, првата навреда одма бан на неколку дена. Дај да се среди темава малку. И без попуштања на одредени пациенти.
Еве, јас доброволно ќе одмарам неколку дена [emoji14]

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

nekoj iskustva so Mitsubishi Heavy Industries inverter ili hyper inverter klimi dali ima?

nekoj iskustva so Mitsubishi Heavy Industries inverter ili hyper inverter klimi dali ima?
Jas imam 3 Mitsu klimi doma. Edna e Mitsu FH35, a drugite dve se WN-35. Nov korisnik sum, fakticki posle zimata gi staviv, na 27mi Fevruari dvete WN, a FH-to ja staviv pred mesec i pol. Jas sum prvicno zadovolen. Mala smetka mi dojde za struja. Za pogolemo iskustvo imas ovde clenovi kako @mdeni koi shto go koristat hiper inverterot na Mitsu vekje podolgo vreme.

Jas imam 3 Mitsu klimi doma. Edna e Mitsu FH35, a drugite dve se WN-35. Nov korisnik sum, fakticki posle zimata gi staviv, na 27mi Fevruari dvete WN, a FH-to ja staviv pred mesec i pol. Jas sum prvicno zadovolen. Mala smetka mi dojde za struja. Za pogolemo iskustvo imas ovde clenovi kako @mdeni koi shto go koristat hiper inverterot na Mitsu vekje podolgo vreme.
Твоите се Мицу Електрик
Него му треба мислење заМицу Хеви!

Decki slusnav deka novite modeli na st klimite vo setek se so gree kompresori...da ne znae nekoj poise so se kako se?

Гоапод знае. Ама кога имаш сега промотивни Вивакс незнам зошто би гледал СТ.

Гоапод знае. Ама кога имаш сега промотивни Вивакс незнам зошто би гледал СТ.
Препорачај ни една Вивакс 3,5ka(промотивните) што би ја земал Ти За Себеси и убедине дека вреди да се купи.
Која ти би ја земал и зошто?

Последно уредено:
Било која Vivax би ја зел пред СТ.
AESI+ рецимо или AEQI штознам, баш би ми била добра за мене лично за скалите да ми ги лади на 29Ц сетирана цело лето, или на 18Ц цело зимо да ги грее.

Kako gi odrzuvate klimite pred vklucuvanje po podolgo vreme?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom